טבעת הנובורניג נשברה - האם יש סיכון להיריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעת הנובורניג נשברה - האם יש סיכון להיריון?
    מישהי
    19/03/2016

שלום
    אני בת 21 נשואה
    עם טבעת מזה כמעט שנתיים
    מאובחנת עם וסטיבוליטיס, לאחר טיפול עם סקסולוגית, יש שיפור ניכר ומזה מספר חודשים מקיימת יחסים תקינים ומהנים (עדיין יש כאב קל, לפעמים מרגישים יותר ולפעמים בכלל לא, אבל מסוגלת ליהנות שזה מה שחשוב ולא היה פעם)
    מזה כ-4 ימים הרגשתי כאבים בנרתיק, לסירוגין, כמו דקירות
    לא הבנתי מה זה, בדקתי באחד הימים את הטבעת אבל לא הרגשתי שיש בעיה
    היום הרגשתי שוב את הכאבים אך הפעם יותר חזקים וממש הרגשתי כאילו הטבעת יוצאת ממני
    בדקתי והרגשתי שמשהו דוקר אותי! הוצאתי אותה והיא הייתה שבורה, ז"א חלק בעיקול נשבר - לא הנתנק לגמרי אלא פשוט נשבר והחלק השבור דקר אותי.
    אני לא יודעת כמה זמן זה היה ככה ומה גרם לזה (יכול להיות המאמנים שאיתם אני מתאמנת מדי ערב?) אבל אני יודעת שבימים הללו שהרגשתי כאבים לסירוגין קיימתי יחסי מין
    השאלה היא
    האם יכול להיות שנכנסתי להיריון בזמן הזה
    ואם כן, כיצד אני יכולה לבדוק זאת במהירות האפשרית
    אגב, כשבדקתי את הטבעת היום הייתי בשירותים ציבוריים, וכמובן שזרקתי אותה, לאחר שעה הכנסתי חדשה כי אני יודעת שצריך להחזיר לא יאוחר משלוש שעות.
    אשמח לתשובה מהירה ומפורטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טבעת הנובורניג נשברה - האם יש סיכון להיריון? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/03/2016

מעולם לא נתקלתי בטבעת שנשברה
    ולכן מציעה לך להכנס לאתר של החברה באינטרנט ולשלוח שאלה לגבי היעילות של הטבעת לאחר שנשברה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו