מספיק מוגנת או פוסטינור? ממממממממ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספיק מוגנת או פוסטינור? ממממממממ
    מלי
    27/03/2016

שלום רב אני לוקחת 3 וחצי גלולות פליים ואת גלולה הראשונה בחפיסה אחרי שעה שעה וחצי הייתה לי יציאה רכה ולקראת הסוף שלשולית. לוקחת את כל הגלולות (שעה שלוש שעות אחרי הזמן הקבוע לפעמים בגלל לימודים לא שזה בעייתי כי זה לפני 12 שעות). עכשיו בלילה בין שישי לשבת הסופש קיימתימיחסי מין והיץוא גמר בפנים. אם אני לא מחשבת את הגלולה הראשונה כי לא יודעת אם היא נספגה או לא לקחתי 12 גלולות רגיל.
    אני צריכה פוסטינור או לא ?
    * בפורום אחר נתנו לי תשובה שזה גבולי כדי לקחת .
    אני לא רוצה לקחת סתם פוסטינור. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מספיק מוגנת או פוסטינור? ממממממממ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/03/2016

שאלה לא ברורה לחלוטין אבל אם הבנתי נכון והיה שלשול חד פעמי שעה וחצי אחרי לקיחת הגלולה ומאז לא שלשלת יותר ועברו 12 יום של לקיחת גלולות מאז נראה לי שאת מוגנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פוסטינור מממממ

מלי
    29/03/2016

מה הכוונה 12 שעות? לקחתי את הגלולה הראשונה של החפיסה ולאחר שעה וחצי היה לקראת סוף היציאה(שהייתה רכה בלי כאבי בטן מיוחד או משהו )שלשול קצר
    . המשכתי בגלולות כרגיל יום למחרת אני עדיין ממשיכה יש לי פחות משבוע לסיים את החפיסה. ואת היחסי מין קיימתי בגלולה ה12. אחרי שבוע חוזרת ההגנה אם היא נפגעה לא?
    וחשוב להגיד שלא היו לי שלשולים בכלל אחרי זה. נכנסתי לפחד ולקחתי פוסטינור אחרי 62 ליתר דיוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פוסטינור

מלי
    29/03/2016

בלי הגלולה הראשונה לקחתי 11 גלולות עד ליחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנה ופוסטינור מממממ

מלי
    04/04/2016

מחכה לתשובה לקחתי פוסטינור אחרי 62 שעות ולקחתי 11 גלולות עד לקיום היחסי מין. כלומר 11 גלולות בלי לחשב את הראשונה.
    בבקשה תשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו