רוצה הורמונים למרות שאין גלי חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה הורמונים למרות שאין גלי חום
    יעלי
    27/04/2016

אני בת 52 ועברתי כריתת רחם לפני שנתיים וחצי.למרות שאין לי גלי חום אני חושבת שאני כבר בגיל המעבר בגלל שהשמנתי הרבה בשנה האחרונה.אני מעוניינת לקבל הורמונים בכל מקרה.לפני שנה וחצי בבדיקה גינקולוגית נאמר לי שיש לי ביוץ.רציתי לשאול שבמידה וזאת היתה הפעם האחרונה ,שהיה לי ביוץ,האם אחרי שנה וחצי אפשר לקחת הורמונים או שזה כבר אבוד? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה הורמונים למרות שאין גלי חום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/04/2016

התיעצי עם רופא הנשים שלך ועשי פרופיל הורמונלי בבדיקות דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלום הזדמנויות

יעלי
    28/04/2016

איך עושים פרופיל הורמונלי כשאין מחזור? וכמה זמן אחרי הוסת האחרונה עוד אפשר להתחלי עם הורמונים? שנה שנתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלום הזדמנויות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2016

פשוט לעשות בדיקות ללא נקודת התיחסות. חלון ההזדמנויות הוא כשנה לאחר הפסקת הוסתות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו