מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת 2 גלולות ביום יומיים ברצףמלי30/04/2016
שלום רב אני לוקחת 3וחצי שנים פלוס גלולות פליים ובגלולה ה6 יום שישי בערב אחרי שעתיים מלקיחתה קיימתי יחסי מין ללא חדירה (בלי שפשופים) פחדתי שאם הוא נגע בעצמו עם הטיפות שלפני נגעו בי כשהוא נגע בי עם היד. אחרי 5שעות מלקיחת הגלולה היו לי כאבי בטן והייתה יציאה רכה לכמה דק פחדתי ולקחתי עוד גלולה אחרי חצי שעה בערך(אניניודעת שלא היה צורך אבל פחדתי). זה אחד.
שתיים בין יום שבת לראשון לפנות בוקר הקאתי (הייתי עם וירוס כנראה) אחרי 5+ שעות בודאי זה אחרי 4. (הייתי עם קצת כאבי בטן בערב). אז לקחתי גלולה נוספת.
בגלולה מס 18 שעה בדיוק אחרי לקיחת הגלולה היה לי שלשול חד פעמי וחיכיתי 20 דק ולקחתי עוד גלולה. הייתי עם שלשולים עד סוף החפיסה והשתמשנו בקונדומים ולא היו שיפשופים.
עשיתי בלגן בגלולות? הלחץ שלי הוא למה לצפות איך המחזור יגיע בגלל כל כך הרבה גלולות ביום . 3 ימים 2 גלולות אם אני לא טועה. חשוב נורא לציין שהגלולה ה6 לא הייתה חדירה ושאר היחסים היו עם קונדום!
הוא יאחר בגלל כמות הגלולות?
הסיכוי להריון כמעטנולא קיים נכון אם לא הייתה חדירה והשתמשנו בקונדומים.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך גלולות
מלי30/04/2016את הגלולה אני לוקחת ב7וחצי בערב. תיקון כלומר בגלולה ה6 אחרי 5 שעות לקחתי גלולה נוספת בגלל היציאה הרכה ביום שקיימתי יחסי מין ללא חדירה. ובגלולה ה7 אחרי שהקאתי שזה היה אחרי 5+ שעות לקחתי כי מה שהקאתי הייתההארוחת ערב ואת הגלולה לקחתי טיפה לפני ארוחת ערב .
ובגלולה מס 18 לקחתי גלולה בשעה 20:40 והשלשול היה שעה לאחר מכן ולקחתי גלולה נוספת.
כלומר 3 פעמים 2 גלולות בימים האלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2016טוב עשית בלגנים אבל מה שחשוב שאם יש חשש שהגלולה לא נספגה צריך להוסיף קונדומים כשבועייםא חרי זה . אם לא תקבלי מחזור בסוף חפיסת הגלולות עשי בדישת שתן לשלילת הריון
בכל מקרה בינתיים המשיכי גלולות כסדרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?