סידור גלולות כך שיתאימו לתיכנון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידור גלולות כך שיתאימו לתיכנון
    קרן
    03/05/2016

שלום, אני מתחתנת עוד 4 חודשים ומסתבר שטעיתי בחישוב הגלולות, ואני אמורה להתחיל את התקופה של המחזור החודשי להפסיק ליטול גלולות יום אחרי החתונה, גם אם אצרף גלולות עדין התסמינים הנפשיים הלא נעימים יהיו :(, בדקתי מה יקרה אם אחבר חפיסות אבל אז מסתבר שאהיה במחזור באותו שבוע.
    בחישוב שעשיתי אם בסיום הוסת הנוכחית אדחה בשבוע את נטילת הגלולות, אז המחזור יסתדר ואהיה בשבוע השני של החפיסה בשבוע של החתונה, ועוד יהיה לי שבוע "נקי" אחרי.
    האם זה בטוח מבחינת הגוף לדחות בשבוע את נטילת הגלולות, ואז לקחת כרגיל 21 ואז הפסקה של שבוע וכו'? אני מפחדת שפתאום יופיע המחזור בגלל שאני משנה את נטילת הגלולות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגתם עליי

קרן
    04/05/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידור גלולות כך שיתאימו לתיכנון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/05/2016

את יכולה לצרף חפיסה וחצי וכך לדחות את המחזור כך שיתאים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסתדר

קרן
    05/05/2016

לפי מה שהבנתי אני לוקחת ישר בלי לחכות חפיסה מלאה של 21 יום ואז עוד 10 ימים ברצף, ואז מחכה שבוע נכון?
    בדקתי וזה גם לא מסתדר, זה יוצא שאקבל מחזור בדיוק בחתונה.

לפי מה שבדקתי אם בסיום הוסת אני מחכה שבוע לפני שאני לוקחת חפיסה חדשה, אז זה מסתדר, האם זה בטוח מבחינה בריאותית ולא ישבש לי את המחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו