הפרשות חומות דמיות לאחר מחזור בת 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות דמיות לאחר מחזור בת 17
    אנונימית
    10/05/2016

היי, סיימתי מחזור לפני כמה ימים(אני חושבת ששבוע פחות או יותר)ולאחר המחזור היו לי הפרשות חומות, לא במרקם מיוחד.. רגיל בצבע חום. חשבתי שזה כחלק מהמחזור שעוד לא כל כך הסתיים אז חיכיתי כמה ימים(2-3) וזה אכן נרגע אבל עכשיו יורד לי ממש דם חום כמו מחזור רק בכמות קטנה יותר. יש לציין שלא שכבתי לאחרונה ממש, אני נוטלת גלולות ושוכבת עם קונדום בלבד ועם בן זוג קבוע לכן הסיכוי להריון נמוך לפי מה שנראה לי. ממה יכולות להיות ההפרשות?האם יש לגשת לרופא/ת נשים לצורך בדיקה או לחכות כמה ימים?לא סובלת מכאבי מחזור ולאחרונה תאבון מוגבר מעט. יש לי תקוםת בגרויות ומתכונות ולכן לגשת לרופאה פחות נגיש לי בימים הקרובים ולכן רציתי לקבל חוות דעת בנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות חומות דמיות לאחר מחזור בת 17 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/05/2016

יכול לקרות דימום חריג תחת הגלולות
    עשי בדיק שתן להריון רק כדי לשלול ואם את לא בהריון פני לבדיקת רופא נשים כשתתפני פחות או יותר להערכה לגבי הדימומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו