PMS קשים מאוד כבר 20 שנה...............................

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PMS קשים מאוד כבר 20 שנה...............................
    ב
    12/05/2016

שלום אני סובלת מתופעות לפני מחזור קשים מאוד מהיום שקבלתי את הווסת הראשונה שלי בגיל ההתבגרות. אני כיום בת 35 (לא הבאתי ילדים וגם לא מתכננת להביא). ועד היום סובלת מזה מאוד.זה משבש לי את כול החיים. ניסתי כמעט את כול סוגי הגלולות -מהחלשות ועד דיאנה.וטיפולים טבעים כמובן. ותמיד קורה לי תופעה מוזרה בהתחלה זה עוזר(כי אין לי ווסת מסודרת בד"כ בהתחלה)וא"חכ שוב התופעות חוזרות.למה זה קורה לי?? מיאוש שלי החלטתי הפעם בכוונה "לשכוח " כדור ,כי אני יודעת שככה אני יסבול מדימומים אבל לא יקבל ווסת-והתופעות לפני מחזור באמת נחלשו ,אבל אני מודאגת אם אני עושה לעצמי נזק ככה??

דבר שני רציתי גם לשאוןל אם חייבים לקחת את הכדורים הלבנים(שלא פעילים)?
    וגם לדעת אם יש דרך לאחר/להקדים את המחזור לפעמים?כרגע נוטלת גלולת מינס.הבנתי שאפשר לקחת שני חפיסות ברצף אבל מה יקרה אז?אני יקבל ווסת אחרי כמעט חודשייים?

וגם רציתי לדעת איך קוראים לגלולה החדשה שיצאה שמקבלים איתה מחזור פעם בחצי שנה?ומה הסכנות שלה אם יש?אני מיואשת רוצה לנסות אותה כי הבנתי שאם אין לי ווסת-אין לי בעיות! מה עוד יש לנשים שסובלת מהבעיה הזאת?יש טיפולים חדשים?

סליחה על ריבוי השאלות מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• PMS קשים מאוד כבר 20 שנה............................... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/05/2016

א. את יכולה לחבר מספר חפיסות ולדלג על הכדורים הלבנים הבעיה עם מינס שבגלל כמות ההורמונים הנמוכה יכול להיות שיהיו לך דימומים בין וסתיים
    הגלולה שאיתה מקבלים מחזור פעם ב 3 חודשים זה סיזוניק
    ואין שום בעיה למנוע מחזור למספר חודשים
    כדאי לך לפנות למרפאות המטפלות בPMS

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרופאה על שאלתה אלי-

ב
    19/05/2016

1.לא הבנתי-אם אני יחבר בין שתי חבילות מינס בלי לקחת את הכדורים הלבנים.מתי אני יקבל את הווסת עצמה?אין לי בעיה עם דימומים כי אני לא מיימת יחסים.
    2.לגבי הסיזוניק-כלומר אין לה תופעות לוואי או בעיות משמעותיות בלקיחה של הגלולה הזו??
    3.איפה יש מרפאה לPMS קרובה אלי ומה זה שונה מביקור אצל גניקווגית?כמו שאמרתי ,ניסתי כבר הרבה במשך השנים.
    ואיפה יש מרפאה באיזור המרכז והאם זה בסל??
    4.השאלה הכי חשובה שלי-
    האם אתם מכירים את התופעה של "התרגלות לגלולות"-כלומר ,שבחודשיים הראשונים של הלקיחה ,אני לא מקבלת ווסת סדירה ואז אין לי PMS כמעט,אבל אח"כ כשהמחזור מתייצב -שוב חוזר הPMS ,אפילו שאני תחת גלולות?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענו לי

ב
    12/06/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרופאה על שאלתה אלי- - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/06/2016

מציעה לך לפנות עם כל השאלות לרופא נשים מטפל
    בקופת החולים שלך
    לגבי PMS וגלולות - יש מגוון טיפולים חלקם קשורים לדחיה ומניעה של מחזור ואחרים מטפלים באופנים אחרים
    תלוי מה התלונות שלך
    בהחלט לא בעיה שניתן לפתור אותה דרך האינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו