מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר הנאה מיחסי המין וחוסר תחושהאור27/05/2016
שלום , אני בת 21 . נמצאת במערכת יחסים של קרוב ל4 שנים ומתוכה מקיימת יחסי מין כשנתיים וחצי. בשנה האחרונה חלו בי עליות עליות ומורדות לגבי ההנאה מיחסי המין. התחלתי לא לחוש שום רגש בעת האקט מרגישה פשוט שהוא חודר וזהו חיכוך ללא שום תחושה ולעיתים גם תחושה של פיפי בלבד לא כשעבר אומנם הייתה תחושת פיפי אך תחושה ההנאה גברה עליה והייתי מסופקת. ניסיתי למצוא את מה שגרם לכך אך ללא תועלת. אני מנסה להבין אם יש קשר לגלולות יאז שהתחלתי ליטול אחרי שנה של קיום יחסי מין עם קונדום שנה שבה נהנתי מאוד. נטלתי גלולות קרוב לשנה על מנת לסדר את המחזור שהיה לא סדיר. הפסקתי להשתמש בגלולות לפני חצי שנה ואני חשה הבדל ניכר בתופעות הלוואי שהיו כמו חוסר חשק, יובש בנרתיק וכדו, אך מאז אני פשוט לא נהנית בסקס, לא מרגישה את תחושת הרוח הכיפית הזו שהייתה לי בהתחלה ואת הקרבה הזאת לבן זוגי. אני נוטה יותר לשינויים המצבי הרוח ודיכאון, אני מאוד מתוסכלת מכך ומרגישה פחות חיבור עם בן זוגי. עשיתי בדיקות כלליות של הרחם אצל גניקולוגית ובדיקות שתן שציינו שהכל תקין ועדיין. אינני מצליחה להבין ממה זה נובע. קראתי על הורמון אוקסיטוצין ואני פשוט מרגישה כאילו איבדתי אותו. מה לדעתך יכול להיות מה שיש לי? יש לציין שהקשר עם בן זוגי מאוד יציב ואני מאוד אוהבת ונמשכת אליו .
תודה וסליחה על אריכות התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר הנאה מיחסי המין וחוסר תחושה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2016קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?