כניסה להריון בעזרת פרימולוט נור שבוע אחרי ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון בעזרת פרימולוט נור שבוע אחרי ביוץ
    שיר
    30/05/2016

שלום. אני אמא ל2, כרגע מניקה תינוקת בת 7 חוד'. אני מעוניינת להכנס שוב להריון. הבעיה היא שאמנם קיבלתי מחזור כבר פעמיים מאז הלידה אך הביוץ שלי התרחש תוך כדי מחזור. ואני דתיה כך שיוצא שעד שאני ובעלי שוב יחד פספסנו את הביוץ.
    לפני שני ההריונות הקודמים יצא שלקחתי פרימולוט נור בכדי לדחות את המחזור (בגללחופשה וכד') אבל דחיתי אותו ב9 חוד'.... נכנסתי להריון. בהריון השני הרופא שלי אמר לי שזה בעקבות הפרימולוט.
    שאלתי היא האם זה יתכן. אם כן האם אני יכולה להשתמש הו כ''גורם מזרז'' גם עכשיו? ואם כן באיזה אופן עלי לקחת אותו? (בייצתי לפני שבוע בדיוק) אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כניסה להריון בעזרת פרימולוט נור שבוע אחרי ביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/05/2016

פרימולוטנור איננו זרז להריון אבל הוא יכול לדחות מחזור או לחזק שלב לוטאלי אחרי הביוץ. אם הביוץ יוצא תוך כדי מחזור את צריכה לפנות לרופא נישם לקבל טיפול תרופתי אחר לדחית הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו