מחזור שנמשך יומיים בלבד קצרה מהרגיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שנמשך יומיים בלבד קצרה מהרגיל
    סיוון
    02/06/2016

שלום
    אני בדרך כלל מקבלת 4 - 5 ימי מחזור ופתאום ב2 חודשים האחרונים אני מקבלת מחזור יומיים הווסת עם דימום חזק וכאבים כמו מחזור רגיל
    אבל אף פעם לא היה לי מחזור יומיים אולי ממש ממזמן יש לציין שיצא לי בחודשיים האלה להתאמן אימון אינטנסטיבי לפני קבלת המחזור / בזמן המחזור עצמו זה יכול להיות הסיבה שהווסת שלי התקצרה ליומיים?

אני מפחדת שזה מרמז על איזשהי בעיה , אשמח אם תגידי לי אם זה נורמלי שזה יראה או שזה אומר משהו

ואני לא נוטלת גלולות או כדורים
    בת 27

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• והמצב הבריאותי שלי תקין

סיוון
    02/06/2016

והמצב הבריאותי שלי תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור שנמשך יומיים בלבד קצרה מהרגיל - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    03/06/2016

לא בהכרח שינויים באופי מחזור כולל כמות לא תמיד מקור לבעייה גינקולוגית כמובן שיש להבדק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתשובתך

סיוון
    03/06/2016

יש לי כמות רגילה של מחזור די גדולה אבל זה שזה ב2 חודשים האחרונים ליומיים בלבד זה לא אומר משהו?

תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו