שכחתי גלולות האם אני מוגנת והאם לקחת ברצף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולות האם אני מוגנת והאם לקחת ברצף
    ליטל
    07/06/2016

שלום, רציתי לשאול ביום שחכתי לקחת גלולה ביום שישי לגמרי, וביום שבת לקחתי את הגלולה אבל רק בראשון בבוקר במקום בשבת בערב, לקחתי פוסטינור על כל מקרה, השאלה אם להמשיך לקחת גלולות כרגיל, אני מוגנת? קראתי כי עליי לקחת שתי חבילות ברצף, זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי גלולות האם אני מוגנת והאם לקחת ברצף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/06/2016

הפוסטינור לא מגן ב100% מהריון יכול לגרום לדימומים לא סדירים לאחר לקיחתו. המשיכי עם הגלולות כרגיל וכדאי לצרף 2 חפיסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיספסתי גלולות ואני לוקחת ברצף

ליטל
    11/06/2016

שלום פיספסתי שתי גלולות וכעת אני לוקחת 2 חפיסות ברצף, היום אני מתחילה את החפיסה השניה, האם ניתן לקיים יחסים ללא קונדום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיספסתי גלולות ואני לוקחת ברצף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/06/2016

אם עברו שבועיים של נטילת גלולות סדירה את יכולה לקיים יסחי מין ללא גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו