מידע לגבי קונדילומה והרפס גניטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע לגבי קונדילומה והרפס גניטלי
    דניאלה
    11/06/2016

אני חוששת מאוד לקבל הרפס גניטלי וקונדילומה במיוחד בשל העובדה שקונדום לא מונע הדבקה בצורה מוחלטת ואחרי כל פעם שאני מקיימת יחסי מין אני בחרדות איומות ( אין לי חבר קבוע). אני בת 25 ולפני כ 4 שנים עשיתי חיסון נגד וירוס הפפילומה ( סדרה של 3 חיסונים), בכמה אחוזים אני חסינה מפני הידבקות בקונדילומה? כמו כן, אני סובלת מילדות מהרפס בשפתיים ( סוג 1) האם זה אומר שאני חסינה בפני הידבקות בהרפס גניטלי? ובמידה ואני לא חסינה ואני בעלת אותם אחוזי הידבקות כמו של אדם ללא נוגדנים של הרפס סוג 1, האם ההתקפים של ההרפס באיבר המין אמורים להיות שוליים עד לכמעט בלתי מורגשים בגלל שכבר יש לי הרפס בשפתיים? ותוך כמה זמן במידה ונדבקתי בהרפס או בקונדילומה אני אמורה לראות סימנים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מידע לגבי קונדילומה והרפס גניטלי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/06/2016

אם עברת חיסון של פפילומה את יכולה להרגע מפני הדבקה מקונדילומה כי החיסון מגן מפני 4 זנים השכיחים ביותר
    עשי מעקבי פאפ סדירים ובדיקות גינקולוגיות סדירות.
    לגבי הרפס קונדום מונע הדבקה
    הרפס בשפתיים זה וירוס אחר מהרפס באברי המין ולכן את לא מחוסנת נגדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו