גלולת מינס ודימומים בין וסתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת מינס ודימומים בין וסתיים
    bat26
    20/06/2016

היי,
    אני בת 26, לוקחת מינס זה כשנה וחצי, ללא בעיות. בחודשים האחרונים משתמשת בנוסף גם בקונדום.
    החל מחודש שעבר החל לי דימום קל מאוד בין הוסתות, שהתחיל לאחר קיום יחסי מין, נמשך מספר ימים והפסיק. זה קרה פעמיים באותו החודש.
    הלכתי לרופאת נשים שביצעה בדיקת פאפ ורשמה שמצאה ליפ קידמי של צואר הרחם מדמם, us רחם ושחלות תקינים. ורשמה לי נרות פלידין.

לאחר כשבועיים הייתי אצל רופאת נשים לצורך בדיקת קולפוסקופיה שיצאה תקינה. הרופאה אמרה לי שבגלל שאני לוקחת גלולה עם מינון נמוך של אסטרוגן הרירית שלי דקה מאוד ולכן זה גורם לדימום, וייתכן שיצטרכו לרשום לי אסטרוגן או להחליף גלולה.

שבוע לאחר הבדיקה הזו שוב התחיל לי דימום.. (היום :/ )

1. מה את ממליצה לעשות? האם במידה ואקח אסטרוגן לתקופה, זה עשוי להסתדר מעצמו ואוכל להמשיך לקחת אותה גלולה או שזה לא סביר?

2. אציין כי בעקבות כך שגילו אצל אבי סרטן, הייתי בחודשים האחרונים תחת סטרס נפשי חזק מאוד. הסטרס ירד לאחרונה באופן חד - למעשה הוא ירד כשבועיים לפני שהתחיל ה"בלאגן" של הדימומים. האם זה עשוי להיות קשור??

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולת מינס ודימומים בין וסתיים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/06/2016

סטרס יכול להיות קשור לדימומים
    את יכולה לקחת לחודשיים תוספת של אסטרוגן לשבוע בכל חודש ולראות אם זה מפסיק את הדימומים
    אם לא תצטרכי להחליף גלולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו