מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בגלולות למניעת היריון ותופעות לוואימיואשת23/06/2016
היי שלום, אני לוקחת כ6 שנים גלולות למניעת היריון (בהתחלה יאז ואז מליאן). עם השנים התפתחה אצלי קנדידה כרונית בנרתיק. ראיתי כ7 רופאים שונים וכולם נותנים לי טיפול של סוגים של טבליות\נרות\ג'ל להחדרה ולמריחה. פעם אחת גם קיבלתי כדורים לבליעה.
הטיפול עוזר להקלה בתסמינים אך אני מרגישה שהפטרייה לא באמת עוברת-וכל פעם אחרי מגע מיני התסמינים חוזרים ויש החמרה- שוב תור לרופא-טיפול- וחזור חלילה.
באמת פעם אחת חזרתי אליו מיד אחרי טיפול, הרופא בדק ומצא שאריות של הפרשה פטרייתית בעומק הנרתיק.
בשנה האחרונה המצב החמיר - הופיע גם יובש בנרתיק וכ- 5 פעמים לאחר תחושה של גירוי\גירוד הופיעו לי חתכים צורבים משני צידי שפתי הנרתיק שנרפאים לבד אחרי יום יומיים.
רופא ראה את החתכים ואמר שזה נראה כמו חתכים כתוצאה מסקס ויעבור לבד. כשעניתי שלא קיימתי יחסי מין, עדיין לא התייחס לזה ברצינות, למרות שאותי זה ממש הבהיל.
אני מרגישה שלא ייתכן שאין פתרון ושאני צריכה לסבול כל כך, ואם אלה תופעות לוואי של גלולות אז בשביל מה לקחת אותם אם אי אפשר לקיים יחסי מן בגללן?
אשמח לקבל התייחסות\המלצה כל שהיא. תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולות למניעת היריון ותופעות לוואי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016נראה לי שהכי הגיוני הוא להפסיק את הגלולות למספר חודשים ולראות אם המצב ישתפר
כדאי לעשות תרבית ומשטח נרתיקי כדי לראות איזה פטריה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?