שורף גם לאחר שהפטרייה עברה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף גם לאחר שהפטרייה עברה ...
    אנונימית
    26/06/2016

שלום,
    אני בת 22, ולפני כחודש וחצי התחיל להיות לי מגרד ושורף בוגינה והופיעו לי הפרשות מרובות. בהתחלה הלכתי לרופא נשים והוא אמר לי לקחת בקטרובן במשך חודש. ניסיתי.. ולא עזר. לאחר מכן הלכתי לרופא נשים אחר והוא אמר שכנראה יש לי פטרייה וכדאי לבדוק בבדיקות מעבדה. בבדיקות התגלה כי יש לי פטרייה מסוג Candida albicans. בעקבות התוצאות הרופא הביא לי טבליות של לייף ל3 ימים וגם כדור אחד חזק (אנטי פטרייתי לא זוכרת את שמו..) שלקחתי לאחר שסיימתי ליטול את הטבליות.
    לאחר כל זה, ההפרשות המרובות הפסיקו אך עדיין שורף לי (אם כי הרבה פחות מבעבר). ניסיתי לקיים יחסים ללא הצלחה בשל הרגשת שריפה חזקה בוגינה. בהמלצת הרופא הלכתי שוב לבדיקות מעבדה (משטח וגנילי) והתוצאות יצאו שאין צמיחת שמרים. מה יכולה להיות הבעיה? (יש לציין כי בשתי הבדיקות התוצאות הראשוניות הראו - משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית).

כבר קשה לי לסמוך על רופאים (החלפתי 3 )... אני אובדת עצות..

תודה למי שיעזור.. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שורף גם לאחר שהפטרייה עברה ... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/06/2016

המשיכי משחה חיצונית לעוד שבוע
    חיזרי אחר כך לבדיקת רופא שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו