האם יש צורך בפוסטינור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש צורך בפוסטינור?
    מלי
    03/07/2016

שלום רב לוקחת גלולות פליים 4 שנים בחפיסה הקודמת בגלולה ה14 חששתי שלא בלעתי אותה כי שתיתי אותה עם זרם מים חזר מהברז. בגלולה 15 מהבקבוק רגיל חששתי קצת אבל די בטוחה שהיא נבלעה כי לא היה כלום בבקבוק.סיימתי את החפיסה קיבלתי מחזור. אני היום לוקחת גלולה מס6 בערב ובגלולה מס4 בין שישי לשבת הזה קיימתי יחסי מין (אנאלים) העניין שהחלפנו שלוש פעמים קונדום בגלל שעד שאני הייתי מוכנה לחבר שלי כבר לא עמד וירד החומר סיכה. אני חוששת שאם הוא נגע באיבר שלו (הקונדום היה קצת אחרי הכיפה כי כבר לא עמד לו) וכל התהליך עשה לי ביד אולי היה לו טיפות. פוסטינור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש צורך בפוסטינור?

הוספת תגובה

• האם יש צורך בפוסטינור? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/07/2016

סבירות נמוכה ביותר להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הגנה לחודש הזה

מלי
    30/07/2016

היי תודה רבה על התגובה הקודמת!. קיבלתי מחזור כמו צריך השאלה היא האם כבר עם תחילת החפיסה אני מוגנת אני היום בערב לוקחת גלולה מס 6. וקיימתי יחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הגנה לחודש הזה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/07/2016

אם התחלת ביום הראשון של במחזור את מוגנת מתחילת החפיסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו