צריבה ממושכת בפות, פוסטינור, דימומים וגלולות ושוב צריבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה ממושכת בפות, פוסטינור, דימומים וגלולות ושוב צריבה
    מתוסכלת
    07/07/2016

טוב המקרה שלי קצת ארוך אבל אשמח לקבל תשובות זמניות עד לתור שלי אצל הרופאה שמטפלת בי.
    אז שכבתי עם חבר שלי לפני שבועיים וחצי בערך, בכלל באותה תקופה באיזה שהוא שלב התפתחו לי כאבים בזמן החדירה שנעלמו עם התקדמות המשגל.
    לפני שבועיים וחצי, קיימנו יחסי מין בלי קונדום ובלי גלולה, הוא לא גמר בפנים אבל ראינו קצת זרע בפתח הנרתיק אז בערך שעתיים אחרי זה כבר שתיתי פוסטינור.
    קיבלתי מחזור תוך 5 ימים, לחלוטין נורמלי רק שלקראת השבוע עדיין המשכתי לדמם, דימום קטן ולא רציני, נראה כמו סוף המחזור רק שנראה שזה המשיך ןהמשיך ל8 ימים (כשהמחזור שלי בערך הוא 5 ימים)
    בנוסף ביום השמיני או התשיעי כשאני עדיין מדממת, התעוררתי להשתין. הייתה צריבה במהלך מתן השתן, וצריבה זו המשיכה עד שלא נכנסתי להתקלח עם מים וללבוש תחתון נקי עם תחבושת נקייה וגם אז זה הרגע רק לאחר שעה או אפילו מס שעות.
    מפוחדת הגעתי לרופאת נשים שלי, סיפרתי לה על כל זה והיא עשתה לי בדיקה, הודיעה לי שבנוסף לציסטה הידועה שהייתה לי לפני 3 שנים כבר, יש עוד ציסטה, קטנה יותר לידה, בגלל הפוסטינור.
    היא רשמה לי גלולות למניעת הריון (״יסמין״) כדי להפסיק את הדימום ורשמה לי בדיקות דם לשלילת הריון ושתן. מאז שהתחלתי לקחת את הגלולות הדימום רק החמיר ונהיה דימום של מחזור ממש וכרגע קרה את אותו המקרה מלפני כמה ימים, התעוררתי להשתין, הרגשתי צריבה והיא ממשיכה עד עכשיו.

מה לעזאזאל יש לי?
    תודה על הסבלנות, אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף,

מתוסכלת
    07/07/2016

ישנו גם ריח רע לאחר שאיני מתקלחת מעל ל12 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו