פרולקטין גבוה, קבותרים ורצון להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרולקטין גבוה, קבותרים ורצון להריון
    טובה
    07/07/2016

אני בת 22 נשואה 11 חוד' רוצה להיכנס להריון לפני כ4 שנים היו לי כאבי ראש וראו שיש לי פרולקטין גבוה(1000) שלחו אותי לMRI ולא היו ממצאים (באותה תקופה לא היה מחזור) אח"כ הפרולקטין ירד והעניין נזנח ללא תוצאות כעת עשיתי בדיקת דם והופיע פרולקטין 1550 שלחו אותי ג"כ עכשיו לMRI והוא יצא תקין.. פניתי לרופא נשים (פעם ראשונה בחיי) שלח אותי לאנדריקונולוג בטענה שקודם כל שהפרולקטין יסתדר ואז תבואי אלי. ללא שום התיחסות לשום דבר אחר...
    * האם ההתיחסות היתה נכונה...? הייתי צריכה לבקש ממנו שיבדוק עוד דברים?
    כרגע האנדריק' רשם לי כדורי דוסטינקס ובבי"מ נתנו לי קבותרים 0.5 מ"ג חצי כדור פעם בשבוע.
    אני לוקחת את הכדור כבר חודש וחצי והתופעות לוואי שיש לי מהכדור הם נוראיות יומיים אח"כ אני לא מתפקדת ישנה כל הזמן! איך אפשר לעזור לזה??? כמו"כ יש לי בשבועיים האחרונים כאבי בטן בבטן התחתונה ונפיחות בבטן.(במהלך השבוע האחרון קיבלתי מחזור- הכאבים הם ללא קשר למחזור)
    האם יש עוד משהוא שביכולתי לעשות??? האם הכדור באמת יעיל? מה הסיכויים שלו לאפשר להיכנס להריון??? האם יש קשר לכאבי בטן??
    בתודה מראש על תשובה מהירההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרולקטין גבוה, קבותרים ורצון להריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/07/2016

צודק הגינקולוג שעם פרולקטין גבוה קשה להכנס להריון ויש לטפל להורדת רמות הפרולקטין דבר ראשון. דוסטינקס הינו טיפול יעיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו