שינוי מועד המחזור בעזרת גלולות מינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי מועד המחזור בעזרת גלולות מינס
    שימוש
    07/07/2016

שלום , בחודש אוגוסט אני טסה ליוון עם בן הזוג שלי ויוצא לי לקבל מחזור ביום שבת שזה יום לפני הטיה שלי מה שאומר שביוון אהייה במחזור ואני מאוד מבואסת כיוון שאני משתמשת בטמפונים ואני בכל זאת רוצה להינות מהים והבריכה שם..
    אני נוטלת גלולות מינס שבהן אין הפסקה ורציתי לדעת איך זה אפשרי לשנות את מועד המחזור שלי שיגיע אחרי יוון?
    כרגע בחפיסה נותרו לי 7 כדורים צהובים ו4 לבנים ואז אני אמורה לקבל מחזור להתחיל חפיסה חדשה ובסוף החודש של החפיסה החדשה זה הטיסה שלי.
    אמא שלי אומרת שאני צריכה במקום לקחת את הלבנות פשוט להמשיך ליטול את הצהובות עד שאחזור מיוון אבל אני רוצה לוודא שזה באצת כך?
    ועוד דבר מזה אומר לגבי יחסי מין האם אני מוגנת אם אני לא לוקחת את הלבנים וממשיכה עם הצהובים? אני יודעת שבחפיסה החדשה שאקח אחרי יוון לא אהייה מוגנת אבל האם לפני אני כן אהייה? כלומר ביוון אהייה מוגנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי מועד המחזור בעזרת גלולות מינס - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/07/2016

אם את זורקת את הגלולות הלבנות ומיד מתחילה חפיסה חדשה את מוגנת וזה ידחה לךאת המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו