אמורה לקחת היום גלולות ראשונות אבל.... עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמורה לקחת היום גלולות ראשונות אבל.... עזרה
    פול
    12/07/2016

אהלן, הייתי בבדיקות דם והתגלה כי המוגלובין שלי נמוך, וגם האשלגן, לאחר בדיקות הדם הלכתי גם לגניקולוג על מנת שירשום לי גלולות (מעולם לא לקחתי).
    הוא נתן לי גלולות בשם "יאז".
    היום קיבלתי מחזור ואני אמורה להתחיל לקחת אותם היום, אבל קראתי על כל תופעות הלוואי ומעט הלחיץ אותי שהן הגלולות הפחות טובות...
    אני מאמינה שהוא מודע לבדיקות הדם, אין לי שום בעיות רפואיות ידועות (לסבתא ולאמא יש בעיות של קרישי הדם בורידים וברגליים ואף עברו ניתוח או 2 להסרתם, האם זה משפיע עלי?)
    אני נורא רוצה לקחת להתחיל גלולות, ועוד היום כי היום אמור להיות היום הראשון, אבל נלחצתי לאחר קריאת העלון ולא יודעת מה לעשות......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמורה לקחת היום גלולות ראשונות אבל.... עזרה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/07/2016

אם יש בעיות קרישה במשפחה אינך יכולה להתחיל גלולות ללא ברור המטולוגי לפני זה.
    לגבי יאז הגלולות הן גלולות מצוינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת......

פול
    12/07/2016

אם הרופא רשם אותם עדיין לבדוק איתו?
    השאלה עד כמה זה קריטי ולאיזה דרגה של משפחה זה נחשב. לסבתא יש קרישי דם והיא לוקחת קומדין, לאמא יש פקקת ברגליים ועברה ניתוח אחד לפני כ15 שנה...
    ובמידה והייתי אמורה להתחיל היום כי היום היום הראשון למחזור.. אוכל להתחיל באמצע המחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו