האם נוצרה בעיה בפוריות בגלל טעות שעשיתי-דחוף - אני בלחץ נוראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נוצרה בעיה בפוריות בגלל טעות שעשיתי-דחוף - אני בלחץ נוראי
    בת שבע
    13/07/2016

אני בת 43.5 אמא ל- 5 ילדים. לפני כארבעה חודשים ביצעתי פעולה שאימי אמרה לי שמיילדת עשתה לה במרוקו עם ערק ושזה עזר לה להיקלט להריון. (הכנסת כדור צמר גפן עם ערק מס' ימים בערב בנרתיק על מנת שיחמם את הרחם + מסז' עם ערק, אני ביצעתי רק 3 ימים במקום 7 ימים כמו שאימי אמרה לי - בגלל שזה מאד שרף לי ואח"כ גם היו כאבים כשהייתי עם בעלי מה גם שהחלו גלי חום באותו הזמן) יש לציין שאני בטיפול של דיקור סיני על מנת לסייע לפוריות ולפני מעשה זה המחזור היה סדיר מאז תחילת הדיקור) לפני שהתחלתי היו הרבה הפרשות שלפני ביוץ וברגע שעשיתי הכל הפסיק ומאז אני לא קיבלתי מחזור עדיין. הייתי אצל רופא נשים - עשה אלטרסאונד לפני כחודש וחצי ואמר שהשחלות עובדות וכי הוא רואה זקיק בשניהם. הריון אין והמחזור עדיין לא הגיע. יש לציין שמעשה זה עשיתי על מנת שלא אתחרט בעתיד שלא ניסיתי הכל על מנת להביא בת.
    התברר לי מהמדקר שזה מסוכן כי יש הבדל בערק.
    האם הגיוני שזה ישפיע לכל כך הרבה זמן, אני בלחץ, מה עלי לעשות, האם יכולה להיות פגיעה שתפסיק את הווסת בכלל? או כמה זמן עוד יכול להיות על מנת שהדברים יסתדרו? האם לנסות להסדיר בדיקור, כרגע אנחנו בשלב של המתנה לריפוי ושהמחזור יגיע. ב- 17/8 יש לי בדיקת היסטרוסקופיה בפוריה לבדיקה האם יש בעיה מההתקן שהיה כי עברתי הפלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם נוצרה בעיה בפוריות בגלל טעות שעשיתי-דחוף - אני בלחץ נוראי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/07/2016

חיזרי לרופא הנשים שלך והתחילי את הברורים שהוא שלח אותך. בדיקות דם יראו אם יש בעיה בפריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה שנוצרה במחזור בגלל טעות

בת שבע
    13/07/2016

העניין הוא שהרופא נתן לי לעשות בדיקת הורמונים ביום השלישי של המחזור והמחזור עדיין לא הגיע. והאולטרסאונד עם הצילום רק ב 17/8. אין לי בדיקות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו