אולטראסונד וגינלי לא סטרילי בהריון דואגת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטראסונד וגינלי לא סטרילי בהריון דואגת מאוד
    יעל
    18/07/2016

הי , יש לי שאלה אני בהריון שבוע 23 והיום ביצעתי סקירה מאוחרת ובנוסף הרופא עשה לי גם בדיקת צוואר הרחם שזה בדיקה עם המתמר הוגינלי מה שמטריד אותי בכל הסיפור שהוא היה בלי כפפות ושם את הקונדום על האולטראסונד עם ידיים חשופות ולפני כן גירד באף מולי ומי יודע מה עוד אלוהייים): ואז הוא אמר שלא רואים טוב אז הוציא ושם כפפה פשוטה שקופה מניילון עלובה על האולטראסונד ושןב עשה את הבדיקה עם ידיים חשופות ואני ממש חוששת וכןעסת כרגע במה יכול להדביק אותי???? אני בלחץ ממש אוכלת סרטים על מחלות שאפשר להידבק בהם וכועסת על הרופא שלא נהג בסטריליות מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולטראסונד וגינלי לא סטרילי בהריון דואגת מאוד - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/07/2016

שום דבר
    הנרתיק איננו אבר סטרילי והוא מכיל המון חיידקים ופרזיטים באופן טבעי כך שאין לה מה לחשוש, הוא שום קונדום על המתמר וזה מה שחשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

יעל
    24/07/2016

בסיסי להשים כפפות לפני שמשחילים עם ידיים חשופות קונדום על המתמר נראה לי לא תקין לא??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו