בדיקת פאף ודימום אצל הרופא רופא ממש לא נעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת פאף ודימום אצל הרופא רופא ממש לא נעים
    קרן
    25/07/2016

שלום הייתי אצל רופא שלא הכרתי קודם לכן, בעבר עברתי פעם או פעמיים בדיקת פאף
    ביקשתי בדיקה שגרתית, הוא שאל אם אני רוצה פאף אמרתי מה שאתה חושב שצריך לעשות... (אתה הרופא!) הוא הכניס לי משהו, בלי לשים חומר של נוזל סיכה או משהו, אצל רופאים קודמים כן שמו משהו. וזה כאב, ודיממתי אחרי.
    לא בטוחה בכלל אם זו בדיקה שיגרתית נורמלית, הוא היה מאוד לא נחמד והדיבור שלו לא ברור...
    גם יש את העניין שאני לא בטוחה אם כשקיימתי יחסי מין פעם ראשונה אם נקרא לי קרום הבתולים כי לא דיממתי, אבל אולי במגע מיני אחר ירד דם אני לא זוכרת. יכול להיות שירד דם כי בגלל הפעולה החודרנית והכואבת שלו הוא קרע לי את קרום הבתולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת פאף ודימום אצל הרופא רופא ממש לא נעים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/07/2016

עם עברת כבר כמה פעמים בדיקת פאפ סביר להניח שכשבאת לרופא הנשים כבר לא היית בתולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שלא הייתי בתולה......

קרן
    26/07/2016

השאלה שלי היא למה דיממתי בעקבות הבדיקה?
    יכול להיות שקרוםהבתולים לא נקרע מעולם בזמן הסקס.? אני מזמן לא בתולה
    או שהרופא הנוראי הזה היה מאוד אלים והחדיר את הבדיקה בצורה שגרמה לדימום.כאב לי מאוד בזמן הבדיקה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו