העדר מחזור-אקנה-טיפול הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר מחזור-אקנה-טיפול הורמונלי
    ליה
    29/07/2016

שלום, הפסקתי ליטול גלולות לפני שמונה חודשים. ( לקחתי גלולות במשך 11 שנה ולפני כן המחזור היה סדיר). נאמר לי במרפאת פוריות אליה פניתי שיש לי שחלות פוליציסטיות בצורה קלה מאד ושברגע שארצה ממש להכנס להריון אצטרך להגיע לטיפולים (שני רופאי נשים נוספים אליהם פניתי אמרו שאינם סבורים שיש לי שחלות פוליציסטיות). לפני כארבעה חודשים התחילה לי בעיה של פצעים בפנים (רק במצח והסנטר) ממנה לא סבלתי מעולם גם לא בגיל ההתבגרות. ניסיתי להתגבר על התופעה לבד עם קרמים/קוסמטיקאית וכדומה ולא הצלחתי. השבוע הגעתי לרופא עור והוא אמר שכנראה הדבר קשור בהעדר המחזור ושהאופציה היחידה שלי היא לקחת כדורי אנטיביוטיקה מינוציקלין למספר חודשים או לחזור לגלולות. גלולות איני רוצה ליטול כיוון שאני כן רוצה לנסות להכנס להריון בעתיד הנראה לעין... אני מאד חוששת להתחיל טיפול אנטיביוטי שתופעת לוואי בדמות פטריות טורדניות עלולות להתלוות אליו (תמיד זה קורה אצלי). האם יש אופציות נוספות? אולי טיפול הורמונלי דומה לגלולות אך ללא המניעה מכניסה להריון? האם פרוגילוטון יכול לעזור? ארצה להוסיף שאני מתחתנת עוד כחודשיים וכמו כל כלה חשוב לי להראות במיטבי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העדר מחזור-אקנה-טיפול הורמונלי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/07/2016

התיעצי עם רופא הנשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו