מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהה! בעיה שלא עוברת תקופה ארוכהאנונימית01/08/2016
שלום, (בת 22)
יש לי בעיה כבר מעל ל-3 חודשים של שורף ומגרד בנרתיק. בהתחלה אובחנתי עם פטרייה (גם בדיקת מעבדה הוכיחה זאת (candida albicans)) אך לאחר הטיפול שנתנו לי עם נרות וגניליות הבעיה עדיין לא נפתרה ועדיין היה לי מאוד שורף בעיקר בקיום יחסים. לאחר בדיקות מעבדה נוספות (משטחים וגינליים) לא התגלו פטריות והתוצאות יצאו תקינות. לאחר מכן הרופא אבחן את הבעיה כהרפס ונתן לי כדורי acyclovir. (למרות שזו נראה לי אבחנה שגויה כי קיימתי יחסים רק עם אדם אחד והוא רק איתי אז אין מאיפה לקבל את ההרפס..גם אין לו או לי הרפס בפה)
הבעיה עדיין לא נפתרה והאמת שכבר התייאשתי מהרופא הזה ולאחר התייעצות עם רופאה נוספת היא אמרה שיש לי פטרייה שפשוט לא עוברת כנראה אבל לא ערכה לי בדיקת מעבדה. אני עדיין סקפטית לגבי זה.
קיבלתי כדור אחד לבליעה (לא זוכרת את שמו אבל הוא נגד פטריות) ו10 פתילים וגינליים של BORIC ACID. הפתילים הללו היו צריכים להישלח הכנה מיוחדת במעבדה (גם עלו כמעט 200 שקל..) השאלה אם הם יעזרו לי? עוד לא התחלתי איתם אבל אין לי הסבר על תופעות לוואי או האם הם באמת יעזרו לי או שאולי אם זו לא באמת הבעיה אולי הם רק יחמירו (אגב אפשר לקחת אותם במהלך המחזור החודשי?)? אשמח לשמוע את חוות דעתם ואם כדאי אולי ללכת לעשות בדיקת מעבדה מעמיקה יותר שלוקחת חלק מהעור לתרבית או בדיקה אחרת בסנגון. אשמח אם תמליצו לי איך להמשיך מפה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרהה! בעיה שלא עוברת תקופה ארוכה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/08/2016קחי את טבליות של החומצה הבורית למרות שאני סקפטית שהבעיה שלך היא פטריה אם הכל יצא שלילי
אם לא תהיה הטבה יש מקום לפנות לרופא מומחה לכאב בזמן חדירה שכן יכול להיות שנוצרה לך רגישות בפתחהנרתיק כתוצאה מהפטריה מה שנקרא בלשון עממית וסטיבוליטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי להמליץ לי על מומחה?
אנונימית02/08/2016היי תוכלי להמליץ לי על מומחים טובים שאת מכירה באזור המרכז?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה באיזור המרכז
בוקר אור03/08/2016היי אנונימית,
ממליצה בחום על ד"ר אברמוב עצמה.. מנסיון אישי שלי ושל אחרות:)
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?