עזרהה! בעיה שלא עוברת תקופה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרהה! בעיה שלא עוברת תקופה ארוכה
    אנונימית
    01/08/2016

שלום, (בת 22)
    יש לי בעיה כבר מעל ל-3 חודשים של שורף ומגרד בנרתיק. בהתחלה אובחנתי עם פטרייה (גם בדיקת מעבדה הוכיחה זאת (candida albicans)) אך לאחר הטיפול שנתנו לי עם נרות וגניליות הבעיה עדיין לא נפתרה ועדיין היה לי מאוד שורף בעיקר בקיום יחסים. לאחר בדיקות מעבדה נוספות (משטחים וגינליים) לא התגלו פטריות והתוצאות יצאו תקינות. לאחר מכן הרופא אבחן את הבעיה כהרפס ונתן לי כדורי acyclovir. (למרות שזו נראה לי אבחנה שגויה כי קיימתי יחסים רק עם אדם אחד והוא רק איתי אז אין מאיפה לקבל את ההרפס..גם אין לו או לי הרפס בפה)
    הבעיה עדיין לא נפתרה והאמת שכבר התייאשתי מהרופא הזה ולאחר התייעצות עם רופאה נוספת היא אמרה שיש לי פטרייה שפשוט לא עוברת כנראה אבל לא ערכה לי בדיקת מעבדה. אני עדיין סקפטית לגבי זה.
    קיבלתי כדור אחד לבליעה (לא זוכרת את שמו אבל הוא נגד פטריות) ו10 פתילים וגינליים של BORIC ACID. הפתילים הללו היו צריכים להישלח הכנה מיוחדת במעבדה (גם עלו כמעט 200 שקל..) השאלה אם הם יעזרו לי? עוד לא התחלתי איתם אבל אין לי הסבר על תופעות לוואי או האם הם באמת יעזרו לי או שאולי אם זו לא באמת הבעיה אולי הם רק יחמירו (אגב אפשר לקחת אותם במהלך המחזור החודשי?)? אשמח לשמוע את חוות דעתם ואם כדאי אולי ללכת לעשות בדיקת מעבדה מעמיקה יותר שלוקחת חלק מהעור לתרבית או בדיקה אחרת בסנגון. אשמח אם תמליצו לי איך להמשיך מפה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרהה! בעיה שלא עוברת תקופה ארוכה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/08/2016

קחי את טבליות של החומצה הבורית למרות שאני סקפטית שהבעיה שלך היא פטריה אם הכל יצא שלילי
    אם לא תהיה הטבה יש מקום לפנות לרופא מומחה לכאב בזמן חדירה שכן יכול להיות שנוצרה לך רגישות בפתחהנרתיק כתוצאה מהפטריה מה שנקרא בלשון עממית וסטיבוליטיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי להמליץ לי על מומחה?

אנונימית
    02/08/2016

היי תוכלי להמליץ לי על מומחים טובים שאת מכירה באזור המרכז?

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה באיזור המרכז

בוקר אור
    03/08/2016

היי אנונימית,

ממליצה בחום על ד"ר אברמוב עצמה.. מנסיון אישי שלי ושל אחרות:)
    תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו