חשק מוגבר אצל נשים, או חוסר חשק אצל גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מוגבר אצל נשים, או חוסר חשק אצל גברים
    חסויה
    08/08/2016

בת 23, תמיד היה לי חשק מיני הרבה יותר גבוה מנשים אחרות. אני מאוננת מגיל צעיר כמעט כל יום, גומרת בכל צורה וכמה שבא לי. הבעיה בעצם בזוגיות.. נדמה שכרגע הדחף המיני שלי הרבה יותר גבוה משל חבר שלי.
    אני יודעת בוודאות שהוא נמשך אליי, ושזאת לא בעיה כזאת. אין אפילו לחץ בעבודה(להיפך- הוא בתקופת פריחה כזאת)
    תמיד בא לי, וכמעט תמיד אני חושבת על זה.
    הוא אומר שהוא מאוד אוהב את זה בי- ומצד שני אני רואה שזה כבר הופך ל"עניין". אני אף פעם לא מתעצבנת, אבל לפעמים קשה להסתיר אכזבה אחרי ציפייה ממושכת. בתחושה שלי המצב הוא שמבחינתי אפשר בכיף לעשות את זה כמה ימים ברצף- מבחינתו, פעם בשבוע.
    עשינו שיחות בוגרות על זה, בהן אני מציגה בפניו את התשוקה הגדולה שלי אליו ולסקס באופן כללי. הוא מבין, אבל בפועל פחות "פועל." השיחות תמיד רק הגבירות את התחושה הרעה אצל שנינו. לי זה פוגע בביטחון העצמי, והוא תמיד בתחושת "המאכזב שלא מספק את תכונות הגבר הטיפוסי."
    אני חוששת שהוא פשוט בן אדם פחות מיני ממה שחשבתי, שפועל מעצלנות.
    הצעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשק מוגבר אצל נשים, או חוסר חשק אצל גברים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/08/2016

לפנות לטיפול מיני שניכם כדי לפתור את הבעיה ביניכם. אם הקשר חשוב כדי שלא יהיו לחצים מצטברים על הרקע הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו