דלקת באגן- טיפול והשלכות!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באגן- טיפול והשלכות!!!!!!!!!!!!!!!!
    רוני
    10/08/2016

שלום, חבר שלי הכניס לי לפני ארבעה ימים אצבע לישבן ולאחר מכן לפות. למחרת התחלתי להרגיש צריבה וכאבים והיום, אחרי 3 וחצי ימים מהמקרה, התחילו לי כאבי בטן וגרד בפי הטבעת. הלכתי לרופא נשים שאבחן דלקת באגן ונתן לי דוקסילין 10 מ״ג פעמיים ביום ואמוקסילב 875 מ״ג פעמיים ביום גם כן וכל זה למשך שבועים. האם הטיפול מתאים? בנוסף שמעתי שברגע שיש פעם אחת דלקת באגן זה חוזר כל הזמן. האם זה נכון? ואם כן כל כמה זמן אני צריכה להיות במעקב? בנוסף הבנתי שהדלקת תפגע לי ככל הנראה בפוריות . מה הסיכוי שדבר כזה יקרה כי זה מה שאני הכי מפחדת ממנו. ויש איך לטפל בגרד שיש לי בפי הטבעת? תןדה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין מספר דברים

רוני
    10/08/2016

אני בת 24 ובריאה בדרך כלל ובנוסף יש לי צריבה נוראית בכל איזור הפות ובכל פעם שאני עושה פיפי צורב לי בצורה בלתי נסבלת צריבה שאני ממשיכה להרגיש גם לאחר מכן בכל איזור הפות והשפתיים הפנימיות. וגרד תמידי בפי הטבעת. ממה זה יכול להיגרם? עשו לי בדיקת שתן והכניסו סטיק ולא מצאו כלום. יכול להיות שכל זה גם כתוצאה מהזיהום שהוא העביר לי עם האצבעות? והאם האנטיביוטיקה אמורה להעביר גם את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין מספר דברים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/08/2016

אנטיביוטיקה אמורה לפתור הכל ואם מתחילה בזמן לא אמורים להיות השלכות עתידיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו