מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת באגן- טיפול והשלכות!!!!!!!!!!!!!!!!רוני10/08/2016
שלום, חבר שלי הכניס לי לפני ארבעה ימים אצבע לישבן ולאחר מכן לפות. למחרת התחלתי להרגיש צריבה וכאבים והיום, אחרי 3 וחצי ימים מהמקרה, התחילו לי כאבי בטן וגרד בפי הטבעת. הלכתי לרופא נשים שאבחן דלקת באגן ונתן לי דוקסילין 10 מ״ג פעמיים ביום ואמוקסילב 875 מ״ג פעמיים ביום גם כן וכל זה למשך שבועים. האם הטיפול מתאים? בנוסף שמעתי שברגע שיש פעם אחת דלקת באגן זה חוזר כל הזמן. האם זה נכון? ואם כן כל כמה זמן אני צריכה להיות במעקב? בנוסף הבנתי שהדלקת תפגע לי ככל הנראה בפוריות . מה הסיכוי שדבר כזה יקרה כי זה מה שאני הכי מפחדת ממנו. ויש איך לטפל בגרד שיש לי בפי הטבעת? תןדה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין מספר דברים
רוני10/08/2016אני בת 24 ובריאה בדרך כלל ובנוסף יש לי צריבה נוראית בכל איזור הפות ובכל פעם שאני עושה פיפי צורב לי בצורה בלתי נסבלת צריבה שאני ממשיכה להרגיש גם לאחר מכן בכל איזור הפות והשפתיים הפנימיות. וגרד תמידי בפי הטבעת. ממה זה יכול להיגרם? עשו לי בדיקת שתן והכניסו סטיק ולא מצאו כלום. יכול להיות שכל זה גם כתוצאה מהזיהום שהוא העביר לי עם האצבעות? והאם האנטיביוטיקה אמורה להעביר גם את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין מספר דברים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2016אנטיביוטיקה אמורה לפתור הכל ואם מתחילה בזמן לא אמורים להיות השלכות עתידיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?