דימום בעת נטילת פרוגילוטון ביום ה9 של הנטילה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בעת נטילת פרוגילוטון ביום ה9 של הנטילה.
    יאנה
    12/08/2016

היי, באבחנות אני עם שחלות פוליציסטיות ומנסה להיקלט.
    ב29.7 ועד ה4.8 הייתי במחזור. כאשר טרם המחזור הנל לקחתי דופסטרון למשך חמישה ימים! ביום האחרון של המחזור הרופאה נתנה לי פרוגילוטון למשך 21 יום. אמרה כי אחריו אמורה לקבל מחזור וביום החמישי של המחזור להתחיל איקוקלומין.
    היום אני ביום ה 9 של הכדור, ואתמול התחיל דימום. דימום קל אבל קיים.
    האם זה תקין?
    אציין כי עקרונית עכשיו הימים שאני אמורה לבייץ אחרי המחזור האחרון שנגמר ב4.8.. ואני רוצה לנסות בכל זאת טבעי.. אבל הדימום הזה אני לא מבינה אותו.
    משיחתי עם הרופאה אמרה אם מתחזק להתחיל טיפולאיקוקלומין.. אבל הוא לא מתחזק הוא פשוט ככה בקטנה.
    ועוד דבר טרם קבלת המחזור ב29.7 יצאה לי בדיקת ביוץ חיובית שכמובן לא ווירתי על הימים האלה. האם יכול להיות שזה הריון או שאין קשר? אשמח למענה. תודה. וסליחה על האורך פשוט אני בטיפולים והיה חשוב לי לציין כל מה שקרה עד היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום בעת נטילת פרוגילוטון ביום ה9 של הנטילה. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/08/2016

לא ברור לי הדימום יכול להיות דימום קל בזמן ביוץ מוקדם להיות דימום של הריון או השרשה
    אבל אם יש אפשרות להריון מהמחזור הקודם עשי כבר בדיקת שתן לברור הריון
    התיעצי שוב עם הרופאה המטפלת בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו