פטריה חריפה בנרתיק עובדת עצות צריכה עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה חריפה בנרתיק עובדת עצות צריכה עזרה דחוף
    יאנה
    15/08/2016

שלום, מזה כמה חודשים אני סובלת מפטריה בנרתיק שמתבטא בהפרשות בגירוד בצריבה ובכאב, הלכתי לשלושה רופאים שונים לקחתי נירות, לקחתי ג'ל, לקחתי כדור וזה כל פעם הולך וחוזר. בפעם האחרונה שזה חזר לפני כשבועיים הלכתי לרופאה שנתן לי כדור ומשחה אבל חוץ משיפור בכאב זה לא עזר. ניסיתי תרופות סבתא כמו לאכול יוגורט פעמיים ביום, לשים דבש סביב הנרתיק, לשים יוגורט בתוך טמפון ולשים בנרתיק כמה שעות, לקחת פרוביוטיקה, וזה הקל על התסימינים אבל זה פשוט לא מעלים את הפטריה ועדיין יש הפרשות וזה גם עדיין כואב. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. זה מפריע לי ביום יום ואני יוצאת מהעבודה לפעמים כי זה כואב וצורב, זה מפריע לי בחיי המיניים אפילו חשבתי ללכת לרופא פרטי. אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה חריפה בנרתיק עובדת עצות צריכה עזרה דחוף - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    15/08/2016

העזרה לא יכולה לבוא דרך האינטרנט, את חייבת אבחון מדויק. תפני לבדיקה חוזרת, למומחה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובה לגביי הפטריה החריפה

יאנה
    17/08/2016

שלום, כמובן שאפנה לרופא רק רציתי כיוון לדעת האם התרופות סבתא באמת עלולות לעזור מעבר לטיפול והאם לבקש מהרופא משהו ספציפי? בדיקות נרחבות כלשהן או אולי זה קשור אפילו למעיים? והאם פטריה אוהבת קור כי אני שמתי לב שתמיד בקור אני מרגישה כאב יותר. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו