פטריה לא עוברת במשך 7-8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה לא עוברת במשך 7-8 חודשים
    גליה
    15/08/2016

שלום
    אספר את הסיפור שלי בקיצור.במשך 7-8 חודשים אחרונים התחילה תופעה של פטריה פעמיים בחודש(גרד חזק,וכאב ביחסי מין,יובש,ללא הפרשות)כל פניה לרופא הסתיימה בבדיקות משטח ו בדיקות דם או שתן.וכל פעם זה היה candida. הפסקתי להשתמש בפדים יום יומים שהיתי משתמשת שנים,חזרתי להפקת כביסה ישנה,הולכת רק עם תחתוני כותנה.בשרותים ציבורים לא משתמשת בנייר...אין לי מושג למה היא כל הזמן חוזרת?כל התרופות עוזרות ו ניסיתי הרבה מאוד חלק מהר יותר חלק לאט.הרופא שלי אמרה שגם גלולות יכולות לעשות פטריה.אני באמת לוקחת הרבה שנים גלולות מ גיל 18 ועכשיו 32(ללא ילדים)לא יכולה בלי גלולות רגילה אליהם לוקחת אותם בלי הפסקה כמה חודשים ברצף.שאלה האם באמת כדי להפסיק את הגלולות ו כמה זמן אני צריכה כדי שהגוף התנקה מהם?
    ו עוד משהו חשוב ב אורח חיים זה בידיוק התקופה7-8 חודשים שאני מתאמנת במכון כושר ו אוכלת בריא.תמיד הייתי רזה אבל עכשיו ממש חטובה רמת שומן ירדה. אוכלת הרבה דברי חלב ו תוספת של זרעי פשטן.האם זה יכול לעשות פטריה ו מה לעשות אם כן?
    תודה,אשמח לעוד חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה לא עוברת במשך 7-8 חודשים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/08/2016

אם אבחנו במשטח קנדידה מספר פעמים את זקוקה כנראה לטיפול מונע לפטריה מספר חודשים
    התיעצי עם רופא מומחה לנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו