כאב רק בחדירה בקיום יחסי מין. בת 23

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב רק בחדירה בקיום יחסי מין. בת 23
    אומללה
    04/09/2016

שלום רב, הנני בת 23 בריאה בדרך כלל ללא מחלות וללא כדורים או אלרגיה לכלום.. עד היום נהנתי מקיום יחסי מין.
    לאחרונה החלו לי כאבים בקיום יחסי מין אבל רק בחדירה כואב לי. לאחר מכן כדקה אחרי אני מרגישה כבר כיף. אציין שאני רטובה ואין בעיה של משחק מקדים. נהייתי חולה והיה לי חום ומאז הכאב החמיר ועלה מדרגה. זה היה בלתי נסבל ופניתי לרופאת נשים, ללא משטח ורק על ידי הסתכלות היא אמרה שיש לי פטריה מוניאזיס משהו כזה, קיבלתי כדור לבליעה ונר אגיסטן אחד.
    לאחר שבוע כשחשבתי שהכל הסתדר שוב קיימתי יחסי מין ועדיין כאב (רק בחדירה ).
    חזרתי אליה שוב והפעם היא אמרה שוב על ידי הסתכלות בלבד שראתה שיש לי חיידק וגינימוס או שם דומה.
    הביאה לי משחה אנטיביוטית בשם דלאצין 2 אחוז.
    עדיין כואב לי, אני פוחדת שיש לי כבר משהו מפחיד כמו סרטן..
    אציין שהיו מספר פעמים בהם אחרי קיום היחסים היה לי טיפות של דם כשניגבתי וגם יום אחרי כשניגבתי היה לי כל פעם שניגבתי טיפה ממש קטנה בצבע ורוד.
    אני מרגישה שאיפה שכואב לי זה כאילו בבפנים של השפתיים אבל לא יודעת מה לעשות. שוב ללכת לאותה רופאה???
    אני אוסיף בנוסף שאם אותו חבר שאני איתו כבר שנה לא היו כאבים בכלל עד לחודש האחרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב רק בחדירה בקיום יחסי מין. בת 23 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/09/2016

יכול להיות שיש לך וסטיבוליטיס שזה כאבים בחדירה תופעה של רגישות עצבית בפתח הנרתיק מסיבות שונות. פני לרופא מומחה לכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו