מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון משכבת זרע על אצבעות שהוחדרו לנרתיקשרית11/09/2016
שלום רב.
קראתי שאפשר להיכנס להריון גם משכבת זרע על אצבעות שהוחדרו לנרתיק ושזרע יכול לחיות עד 5 ימים בגוף האישה.
אני ובעלי זוג ליברלי והיינו בסדנת מיניות.שם-גבר בגילאי 45-55(הערכה.אני מציינת עובדה זו כי יכול להיות שהיא רלוונטית לתשובה)החדיר אצבעות לנרתיקי.אני מניחה שלא היתה לו שכבת זרע עליהן,אבל אם הייתה-יש סבירות אפילו נמוכה ביותר שנכנסתי להריון מימנו?
הארוע הזה התקיים כ-5 ימים לפני הביוץ שלי(אני יודעת מתי היה הביוץ כי אני ובעלי במעקב לצורך כניסה להריון שלישי שאנו מתקשים בו.יש לנו 2 ילדים).ועם בעלי קיימתי יחסים בבוקר שלאחר אותו ארוע וכן ביוציים שלפני הביוץ וביום הביוץ המשוער עצמו(גילי דרך אגב 42).
האם יש סבירות(אפילו קלושה ביותר) שנכנסתי להריון מאותו גבר או שלפי התאור שתארתי הסבירות לכך היא פשוט 0 מוחלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון משכבת זרע על אצבעות שהוחדרו לנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/09/2016לא יודעת לתת לך תשובה סטטיסטית מוחלטת. אם הוא גמר לפני והיה לו זרע באצבעות יכול להיות הריון גם אם היית 4 ימים לפני ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך להריון מהחדרת אצבעות
שרית13/09/2016מה שאני יודעת להגיד בוודאות זה שהוא לא גמר(אבל יכול להיות שהיה לו את הנוזל של ה"קדם שפיכה")והאם מתשובתך לדבי 4 ימים לפני הביוץ אני יכולה להסיק שאם זה היה 5 ימים לפני הביוץ אז אין סיכוי בכלל להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?