הריון משכבת זרע על אצבעות שהוחדרו לנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון משכבת זרע על אצבעות שהוחדרו לנרתיק
    שרית
    11/09/2016

שלום רב.
    קראתי שאפשר להיכנס להריון גם משכבת זרע על אצבעות שהוחדרו לנרתיק ושזרע יכול לחיות עד 5 ימים בגוף האישה.
    אני ובעלי זוג ליברלי והיינו בסדנת מיניות.שם-גבר בגילאי 45-55(הערכה.אני מציינת עובדה זו כי יכול להיות שהיא רלוונטית לתשובה)החדיר אצבעות לנרתיקי.אני מניחה שלא היתה לו שכבת זרע עליהן,אבל אם הייתה-יש סבירות אפילו נמוכה ביותר שנכנסתי להריון מימנו?
    הארוע הזה התקיים כ-5 ימים לפני הביוץ שלי(אני יודעת מתי היה הביוץ כי אני ובעלי במעקב לצורך כניסה להריון שלישי שאנו מתקשים בו.יש לנו 2 ילדים).ועם בעלי קיימתי יחסים בבוקר שלאחר אותו ארוע וכן ביוציים שלפני הביוץ וביום הביוץ המשוער עצמו(גילי דרך אגב 42).
    האם יש סבירות(אפילו קלושה ביותר) שנכנסתי להריון מאותו גבר או שלפי התאור שתארתי הסבירות לכך היא פשוט 0 מוחלט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון משכבת זרע על אצבעות שהוחדרו לנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/09/2016

לא יודעת לתת לך תשובה סטטיסטית מוחלטת. אם הוא גמר לפני והיה לו זרע באצבעות יכול להיות הריון גם אם היית 4 ימים לפני ביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך להריון מהחדרת אצבעות

שרית
    13/09/2016

מה שאני יודעת להגיד בוודאות זה שהוא לא גמר(אבל יכול להיות שהיה לו את הנוזל של ה"קדם שפיכה")והאם מתשובתך לדבי 4 ימים לפני הביוץ אני יכולה להסיק שאם זה היה 5 ימים לפני הביוץ אז אין סיכוי בכלל להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו