סיכוי להיריון לאחר ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי להיריון לאחר ביוץ
    שירה
    20/09/2016

1. שלום, קיבלתי מחזור ב29.8.2016 וקיימתי יחסים מוגנים כשבוע בדיוק לאחר הביוץ. (בתאריך ה-19.9.2016, אתמול). הביוץ היה ב-12.9.
    מה הסיכוי להכנס להריון אם קיימתי יחסים שבוע לאחר הביוץ, עם קונדום והוא גמר בקונדום בחוץ? כשהוא לא בתוכי. והקונדום לא נקרע או משהו חלילה.

2. חברה אמרה לי שיש נשים שמקבלות מחזור סדיר במהלך ההריון. הכוונה שלה לא הייתה לדימומים שקורים לפעמים במהלך ההריון, אלא תהליך מחזור מלא שמתרחש אצל אישה שלא בהריון, מחזור אחת לחודש עם כאבי מחזור ודימום של כ-5 ימים, עם תסמונת קדם וסתית וכל מה שקורה במחזור רגיל, של אישה שלא נמצאת בהריון. האם זה הגיוני?
    כי כל פעם אני קוראת כתבות חוזרות על נשים שלא ידעו שהן בהריון עד החודש התשיעי שחטפו צירי לידה. זה ממש מדאיג אותי, כי כל פעם שאני מקבלת מחזור אני לא יודעת אם אני בהריון או לא.

אנא ענו לי.
    תודה רבה
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להיריון לאחר ביוץ

הוספת תגובה

• סיכוי להיריון לאחר ביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/09/2016

ביוץ נמשך עד 24 שעות כך שאם קיימת יחסי מין שבוע לאחר ביוץ ואכן את יודעת מתי הביוץ שלך
    הרי שהסכון להריון שואף לאפס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו