מחזור שונה יחסית למחזורים קודמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שונה יחסית למחזורים קודמים
    שירה
    20/09/2016

שלום. אני בעוד חודש בת 20, לא לוקחת גלולות.
    בחודשיים האחרונים, כאשר קיבלתי מחזור,שמתי לב שהוא שונה מהמחזורים אליהם הייתי רגילה..
    בד"כ המחזורים שלי הם די מאסיביים עם דימום יחסית כבד ב3 הימים הראשונים, מאוד מאוד כואבים (הייתי חייבת לקחת משכך כאבים) ואורך המחזור היה בערך כשבוע..

2 המחזורים האחרונים היו די "קלים" יחסית לקודמים.. היומיים הראשונים היו מלווים בדימום משמעותי אבל לא כמו הקודמים. ביום השלישי למחזור שמתי לב שהדימום היה יותר בגוון חום בהיר מאשר אדום והרבה פחות כבד. בנוסף- לא הייתי צריכה לקחת משכך כאבים!!! אני קצת חוששת מהשינוי הזה..אני לא מבינה למה המחזור השתנה ככה.

אני חושבת שכדאי לציין שבחודשיים האחרונים, די המעטתי לאכול מוצרי חלב. האם יכול להיות קשר?
    בנוסף, בחודש האחרון הייתי קצת בלחץ מהלימודים, הייתי מוטרדת מכל מיני עניינים וזה גרם לי לחוסר תאבון. אם הייתי אוכלת לפעמים הייתי מקיאה (לא בכוונה..כשאני בלחץ לפעמים זה גורם לי לתחושת בחילה) וירדתי במשקל בערך 3-4 ק"ג. הBMI שלי עדיין נחשב כתקין גם במשקל הנמוך. כרגע אני במשקל הקודם שהייתי- העליתי את מה שהורדתי.

האם זה יכל לגרום את השינוי? האם המחזורים שהיו לי בחודשיים האחרונים נחשבים תקינים? אני די חוששת, אשמח לתשובה!! תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזור שונה יחסית למחזורים קודמים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/09/2016

יכול להיות שהסטרס השנויים במשקל גרמו לכך שהמחזורים השתנו וברגע שתחזרי למצב הרגיל הכל יחזור לתקנו. במידה ולא פני לרופא הנשים שלך להערכת מצב הורמונלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו