איזון הורמונלי ומחזור ראשון בגיל מאוחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזון הורמונלי ומחזור ראשון בגיל מאוחר
    לי
    21/09/2016

האם יש קשר בין קבלת מחזור ראשון בגיל 16.5 לבין המערכת ההורמונלית?
    אני בת 36 המחזור הראשון שלי היה בגיל 16.5 בעזרת כדורים שנתנה לי בזמנו רופאת נשים ואחרי תקופה שהמחזור הגיע הראשון היא נתנה לי כדורים להסדרתו שנקראים "פרוגילוטון" קראו לזה בזמנו השאלה האם זה לא יכול להשפיע לרעה אחרי השנים האלה בנושא הריון כניסה וכד..? אין לו שום השפעה שלילית על הגוף בכללי אחרי השנים? זה היה שימוש זמני בתקופה שהייתי בגילאי העשרה..כרגע אני שומרת על מחזור סדיר באמצעות שתיית שיח אברהם וכדורים טבעיים של איזון הורמנלי של חברת פוקה, בכל אופן אני אשמח מאוד לתשובה מכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזון הורמונלי ומחזור ראשון בגיל מאוחר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/09/2016

הכדורים שאיזנו אותך הורמונלית לא יכולים לפגוע בך מבחינת פריון
    הם פשוט השלימו את מה שלא היה תקין אצלך באותו הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזון הורמונלי כדורים

לי
    21/09/2016

אוקיי אבל שאלתי כי חשבתי על זה ובגלל שהייתי בת בקושי 17 שהתחלתי כדורים לקבלת מחזור ראשון בגיל כזה צעיר
    ואגב לשאלתי הראשונה האם יש איזה שהוא קשר בין קבלת מחזור ראשון הגיל המאוחר שקיבלתי לבין גילאים לכניסה להריון או השפעה אחרת שקשורה לזה? אשמח לתשובה תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו