כדורים דו שבועיים לפטריה וגינילית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים דו שבועיים לפטריה וגינילית
    ליאת
    02/10/2016

בגלל שהרופאה אמרה שיש לי פטריה וגינלית. אז נתנה לי לקחת 2 כדורים בהפרש של שבועיים . 150 פלוקונאזול אמרה לי לקחת אחד בשבוע ובשבוע הבא את השני. האם זה תקין זמן כזה לטיפול ? כי בעבר נתנו לי 72 שעות. אבל לקחתי אחד בשישי הזה בתאריך 30.9.16 ובנוסף אמרה לי לקחת בשישי הבא . האם זה תקין הפרש כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריה. מודאגת. לא יודעת מה לעשות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/10/2016

בדרך כלל ההפרש הוא 3 ימים בין כדור לכדור . יכול להיות שהפטריה לא היתה ממש בשיאה ולכן נתנה לך בפער יותר ארוך שיהיה גם כטיפול מונע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בחזרה בבקשה דחוף

ליאת
    08/10/2016

היי לקחתי את הכדור השני ביום שישי בהפרש של שבועיים כמו שהרופאה אמרה ועדיין אני מרגישה צריבה וגרד. האם הכדור לא עזר בגלל שההפרש היה מרוחק יותר מהזמן המקובל של 72 שעות?
    או שלוקח זמן לכדור לפעול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בחזרה בבקשה דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/10/2016

תוך 48 שעות הככדור צריך לפעול אם עדיין יש צריבה חיזרי לבדיקה של רופאת הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו