דימום וכאבים בעת קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום וכאבים בעת קיום יחסי מין
    יובל
    03/10/2016

שלום, אני בת עשרים ומאז איבוד הבתולין (כלפנה שנה וחצי) ועד היום, בזמן קיום יחסי מין כואב לי, הלכתי לרופא הנשים בעניין זה מספר פעמים אך הבנתי שמדובר במצב שקיים אצל נשים רבות, והמלצות שנתנו לי לא עזרו. אך הכאבים נעשו בשגרה ומשהו אחר קרה לפני כחודשיים:
    בעת קיום יחסי מין כאב לי בבטן התחתונה ועל הקונדום נראו מעט סימני דם. כעבור שבוע זה נפסק ולכן לא בדקנו את העניין. אך היום זה קרה שוב, רק שהכאבים היו חזקים יותר (מדגישה שהכאבים הם רק בזמן החדירה) בבטן התחתונה, אני חושבת שהכאבים הם מהרחם, וכשהפסקנו בגלל שהכאב היה חזק מידי, הייתה כמות רבה של דם על הקונדום ובכלל. לא מחזור או משהו בודאות...
    אשמח לייעוץ, או לפחות כיוון כי לרופא נשים אוכל ללכת רק בעוד כחודש (בגלל הצבא)
    תודה רבה,
    טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום וכאבים בעת קיום יחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/10/2016

לגבי כאבים בקיום יחסי מין - אם הכאב בחדירה את כנראה סובלת מוסטיבוליטיס שזו תגובת כאב עצבי בפתח הנרתיק הטיפולים לזה משתנים בין משחות שונות פיזיותרפיה רצפת אגן וטיפול מיני
    לגבי הכאבים בבטן תחתונה והדימום צריך לבדוק אותך בזמן דימום כדי לראות מה מקור הדימום , לעשות בדיקת פאפ של צוואר הרחם ובידקה גינקולוגית ואולטראסאונד של הרחם והשחלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו