דימום ווסתי אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ווסתי אשמח לעזרה
    רונית
    19/10/2016

שלום.
    מזה כשבוע וחצי יש לי מחזור בעייתי. ולפני כמה ימים התחיל לי עם גושים. ולצערי הרבה הרבה גושים גדולים.
    הייתי אצל רופא נשים הפנה אותי למיון נשים. ושם להגיד בעדינות לא התייחסו לעניין של הגושים המרובים והגדולים שיש לי. קיבלתי טיפול 2 סוגי כדורים. אחד provera. והשני הקסאקפרון.
    למה מביאים לי את הכדור provera. אם הוא גורם למחזור.
    האם זה בסדר לקחת את שניהם?
    למה זה קורה שיש ככה את הגושים?
    אשמח לכל תשובה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום ווסתי אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• דימום וסתי

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/10/2016

הקרסקפרון עוצר את הדימום הכבד ואילו הפרוברה אני מאמינה שניתנה לאחר בדיקה שלך שהראתה שרירית רחם מעובה
    לא יכולה לתת לך תשובה מדויקת ללא קבלת כל הפרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רונית
    28/10/2016

בדיקה לא הצליחו כל כך לראות את הרחם באולטרסאונד חיצוני, כמה שהשלפוחית היתה מלאה.
    אשמח לדעת אילו עוד פרטים את צריכה.
    גם מה שלא מובן הכדור הקרסקפרון, צריך פעול מהר, וגם אחרי שנטלתי 5 ימים כפי שאמרו עדין נשארו דימומים, אומנם בלי גושים אבל עדיין דימומים עד לאתמול שפסק.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/10/2016

חיזרי להמשך ברור אצל רופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו