חיבור גלולות קלייר ודימומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבור גלולות קלייר ודימומים
    לילו
    08/11/2016

היי, אני בת 21 ולוקחת גלולות כבר 5 שנים (ללא בעיות חריגות) ולפני קצת יותר מחצי שנה עברתי לגלולות מסוג "קלייר".
    בחודש הבא אני טסה לטיול למזרח של שלושה חודשים, הטיול כולל המון מים ושטח והייתי מעדיפה להימנע מקבלת מחזור בזמן זה.
    הבנתי שחיבור החפיסות בקלייר הוא טיפה מסובך מאחר ומדובר במינונים שונים של גלולות לאורך החודש..
    כשהתייעצתי עם רופא הנשים שלי הוא אמר שהוא חושב שהדבר עלול לגרום לבלאגן של דימומים לאורך החודש (משהו שממש ממש לא בא בחשבון) ולכן לא ממליץ.
    לצערי אין לי זמן ל"ניסויים" והייתי רוצה לדעת איך לחבר חפיסות בקלייר ומה הסיכוי שבאמת אכנס לסיבוך של דימומים לאורך החודש אם אעשה את החיבור נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיבור גלולות קלייר

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/11/2016

צודק הרופא שלך בעיתי לחבר אפשר רק את 11 הגלולות הצהובות לחבר מה שאומר שאת שאר החפיסה את זורקת
    מציעה לך להחליף גלולות לנסיעה או לוותר על החיבור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז..

לילו
    10/11/2016

אז היית ממליצה לחזור לגלולות הקודמות שלי (אמילי) שהפסקתי לקחת לפני כשנה כבר..? החלפת גלולות כל כך קרוב לטיסה זה לא קצת סיכון מאחר ויש תקופת הסתגלות? או שבגלל ששתיהן במינון נמוך יחסית אז אין בעיה?
    וב"קלייר" ספרתי סה"כ 17 גלולות צהובות באותו הצבע מ8-24.. שאמנם זה בזבוז אבל אם לא אחזור ל"אמילי" ואחבר אותן הכל יהיה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכולה לחזור לאמילי

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/11/2016

וכן יכולה לחבר רק את הגלולות הצהובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו