כדורים לעיכוב מחזור לפני חתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים לעיכוב מחזור לפני חתונה
    אורית שקדי
    09/11/2016

הייי
    אני אמורה לקבל מחזור ב6.12 ואני צריכה לדחות מחזור עד ה12.12 עקב חתונה ואני צריכה להיות נקיה לפני 7 ימים עקב טבילה ב10.12 (הלכות דתיות)
    עכשיו הייתי אצל רופא נשים והוא נתן לי 30 כדורים של פרימולט נור שלוקחים עשרנ ימים לפני עד היום הרצוי וזה יספיק לי עד ה11.12 לפי החישוב שלי ואני מפחדת לקבל ביום החתונה אז חזרתי לרופא אחר עקב אי תור לרופא שהייתי אצלו והוא במקום לתת לי עוד 2 כדורים שישלימו לי את החוסר של יום החתונה נתן לי את הכדור provera ואמר לי לקחת מה20.11
    אני מתלבטת איזה כדור לקחת... מה יותר בטוח?? מה ההבדל בין השניים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחית מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/11/2016

שני הסוגים מכילים פרוגסטרון ביעילות זהה ולכן לא משנה איזה את לוקחת לדחית המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים לעיכוב מחזור

אורית שקדי
    10/11/2016

וכמה זמן המחזור נדרש לקחת את הכדורים?? מהיום ה16 למחזור עד יום ה26 וכמספר הימים שאני מעוניינת לדחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו