מעבר גלולות לגגלולות הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר גלולות לגגלולות הנקה
    שני
    10/11/2016

הי אני בת 42. שנים על גלולות אברה ומאוד מרוצה. לאחרונה הרופא שלי החליף לי לסרזט כי אמר שאלברה לא מומלץ לקחת אחרי גיל 40. הסרזט עושים לי ממש רע, השמנה, דכאון, חולשה, כאבים בבטן. אני מאוד רוצה לחזורל אלברה שממש עזר לי וסידר לי את כל הצד ההורמונלי. אבל הרופא לא מסכים כי זה מסוכן ויכול לעשות קרישי דם. אבל המצב העכשווי גם לא טוב. יש עיצה בעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרזט

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/11/2016

אפשר לנסות מיקקרולוט שזה פחות הורמונים מהסרזט ואולי לכן פחות תופעות לואי אין להחדיר התקן תוך רחמי כאמצעי מניעה
    בהסכמת הרופא המטפל שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שני
    13/11/2016

תודה על התשובה. בכל זאת אם ניתן לחזור לבלארה? יש לי שחלות פולציסטיות וההרגשה איתן היתה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/11/2016

בהתאם להנחיות רופא נשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו