אבצס פנימי בפנים השפתיים הגדולות בפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס פנימי בפנים השפתיים הגדולות בפות
    קורני
    13/11/2016

שלום
    מזה מספר חודשים אני סובלת מגוש אדום כואב ללא ראש לבן בפות בצד השמאלי ( הייתי אצל הרופאה שאמרה שלא מדובר בברוטולין) הגוש מופיע כשבוע אחרי המחזור מזה 4 חודשים כל פעם במקום אחר לפני חמישה חודשים היה פצע שנוצר ממריטת שיער בשעווה והרופאה ניקזה אותו ונתנה לי אנטיביוטיקה מאז עבר במקום וחוזר במקום אחר הייתי אצל 3 רופאים שהתייחסו לזה כמו חצקון עד שהיום הרופאה אמרה שאולי מדובר בהרפס ( מדובר בגוש ללא הפרשות כואב ומגרד וסגור) יכול להיות ואמרו לי להתעלם ונתנו משחות מרגיעות האם מדובר בהרפס? היא עשתה לי משטח ואמרה שיכול להיות שלא תהיה תשובה כי אין הפרשה
    במקביל הציעה טיפול דרך הפה..
    ממה נוצר האבצס? האם יכול להיעלם לבד? יכול להיות מתחבושות? לחות בפות? ( עקב ריבוי שיער לציין שאני גוזרת את השיער ומגלחת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבצס פנימי

קורן
    14/11/2016

שלום שוב הייתי אצל רופאה שלא יודעת במה מדובר האם נראה כמו הרפס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבצס

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/11/2016

לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה ואבחון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו