מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות לזרע -שורף ןכואבלנה20/11/2016
שלום, אני בת 21, יש לי חבר כבר 4 שנים ומאז ומתמיד היו לי בעיות של כאבים בחדירה.אני כבר כמה שנים נבדקת באופן קבוע אצל גניקולוגים. בדקו אותי לפחות 5 רופאים שונים. בזמן האחרון הכאבים בחדירה התחילו להיעלם אבל כשחבר שלי גומר בפנים בלי קונדום המגע של הזרע שורף לי באופן בלתי נסבל ולהרבה מאוד שעות, גם אחרי מקלחת. היום נבדקתי שוב אצל רופא, והוא אמר לי שהכל תקין ואין מה לעשות וככה זה אצלי פשוט. לי זה נשמע לא הגיוני ואני באמת לא יודעת אם לקבל את המצב או להמשיך להתעקש לבדוק. השאלה שלי היא אם יש אולי משהו שהרופאים פספסו, גורם כלשהו שיכול לגרום לזה? או משהו שאפשר לעשות כדי להקל אחרי שזה כבר קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר מיכאל פרידמן21/11/2016השאלה שלי היא אם יש אולי משהו שהרופאים פספסו, גורם כלשהו שיכול לגרום לזה?
=== זאת תמיד אפשרות
או משהו שאפשר לעשות כדי להקל אחרי שזה כבר קורה?
=== יתכן. ישנם הרי הרבה סיבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
לנה21/11/2016איזה סיבות יכולות להיות ומה דרכי הטיפול בהן?
נמאס לי לעבור בדיקות ורופאים שלא מספיק אכפת להם בשביל לעזור לי. אני אשמח לקבל פירוט על סיבות אפשריות ולנסות להבין בעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר מיכאל פרידמן23/11/2016
נמאס לי לעבור בדיקות ורופאים שלא מספיק אכפת להם בשביל לעזור לי. אני אשמח לקבל פירוט על סיבות אפשריות ולנסות להבין בעצמי.
----- אני מבין אותך, אבל אי אפשר לכתוב לך פרק בספר בתור תשובה. ללא בדיקה לא יכול לתת לך פתרון למרות שהבעיה די מוכרת וניתן למצוא טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
לנה24/11/2016לא ביקשתי פרק בספר, פשוט רוצה לדעת איזה סיבות אפשריות יכולות להיות, לא אצלי ספציפית. בכללי אצל נשים אחרות מה יכולים להיות הגורמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?