המטומה בהריון וסיסי שיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המטומה בהריון וסיסי שיליה
    שרית
    22/11/2016

אני כנראה אדם ממש רע ... מסתכלת על התמונה שחן העלתה בפייסבוק בסדנה שעשתה בביתה על השולן טיפה לחם וירקות ואני לא יכולה שלא לחשוב האם היא הוציאה את הלחם לאורוחות תמורת 290 שח למשתתפת או שמישהי היתה צריכה להביא חצי לחם מהבית....שלום רב,
    אני הת 35, בהריון 3 בשבוע 12+4.מכנסתי להריון עם התקן תוך רחמי ללא הורמונים שהוצא ע"י הרופא בשבוע ה5 להריון. מזה כשבועיים עם דימומים לפרקים קשים ויתר הזמן קלים. העובר עושה רושם של תקין והרחם סגור. לפני כמה ימים הגעתי לבצע בדיקת סיסי שיליה (עקב נשאות למחלקה גנטית בכל הריון קיים סיכוי של 25% לעובר חולה) . באולטרסאונד מקדים נצפתה המטומה בחלק התחתון של הרחם ועם היסטורית הדימום לא הסכים הרוא לבצע את ההליך, עפ"י שהדימומים קלים מאד. בכל השבועות האחרונים לא הוסבר לי ע"י אף אחד מהרופאים שפגשתי מדוע אמי מדממת או מה ההשלכה של המטומה, האם מסכנת רק את העובר או גם אותי, מה עושים אםלא תספג. אשמח מאד לקצת מידע ותשובות אם אפשר. בתודה רבה מראש, שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחקו בבקשה את ההודעה הזו

שרית
    22/11/2016

כתבתי מחדש בטעות עלה מלל נוסף לא קשור בנודעה זו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחם וההמטומה

ד``ר מיכאל פרידמן
    22/11/2016

מה זה שייך לשאלתך ומדוע הכנסת את הפרק הזה :
    "אני כנראה אדם ממש רע ... מסתכלת על התמונה שחן העלתה בפייסבוק בסדנה שעשתה בביתה על השולן טיפה לחם וירקות ואני לא יכולה שלא לחשוב האם היא הוציאה את הלחם לאורוחות תמורת 290 שח למשתתפת או שמישהי היתה צריכה להביא חצי לחם מהבית...."
    --- ממש לא ברור.
    על מנת לענות לך אני חייב לכתוב פרק מהספר...ולא לזה קיים הפורום.
    תפני בבקשה לרופא המטפל שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו