טיפול באמצעות לייזר לצניחת נרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באמצעות לייזר לצניחת נרתיק
    טלי
    22/11/2016

אני מתגוררת בחול (גואטמאלה) ואשמח לשמוע דעה לגבי טיפול בלייזר לצניחת נרתיק. אני בת 39 אחרי 3 לידות טבעיות. זה זמן רב שהרגשתי אי נוחות באיזור הנרתיק ותחושה כאילו משהו יוצא החוצה.
    הייתי אצל רופא הנשים שאכן אישר שיש צניחה של הנרתיק ולחץ של שלפוחית השתן מעליו.
    הוא המליץ לי לעבור טיפולים בלייזר שאורך כל אחד מהם כ-20 דק - ושיכול להקל משמעותית ויכול למנוע ניתוח בעתיד. (ההמלצה לשלושה טיפולים כאלו).
    אשמח לחוות דעת על טיפול זה כי לא שמעתי על זה לפני כן. מי מוסמך לבצע אותו והאם הוא גם מוצע כטיפול בישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר

ד``ר מיכאל פרידמן
    22/11/2016

מדינת ישראל מובילה בפיתוח מכשירי לייזר רפואים. טיפול נרתיקי לצניחה קלה ולבריחת שתן הנו טיפול חדש ונמצא בשימוש בהרבה מדינות בעולם. חייבים להתייחס לטיפול בצורה מאד אינדיבידואלית והכל תלוי ממצאים הרפואים ומתלונות המטופלת . כמובן אי אפשר להבטיח הצלחת הטיפול . יחד עם זה אנו צוברים בשנים האחרונות יותר ויותר נסיון וממליצים ליותר ויותר נשים על טיפול זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר

טלי
    23/11/2016

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו