גלולות שלא עושות מגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות שלא עושות מגרנות
    יעל
    23/11/2016

שלום,

אני בת 33, ועוד לא הייתי בהריון.
    יש לי שחלות פוליציסטיות, ובמחזור דימומים מאוד כבדים שיוצאים אנמיה כל פעם מחדש.
    כחלק מהטיפול בשחלות פוליציסטית(בנוסף לגלוקומין), לקחתי כמה שנים גלולות. יסמין ופמינט. בשנה האחרונה התחילו לי מיגרנות חזקות, ובגלל שקראתי שהגלולות יכולות לגרום לזה, וגם בגלל שיש לי הסטוריה של מחלות לב במשפחה(אצלי בדיקת קרשיות היתר יצא תקינה) הפסקתי עם הגלולות.
    בעבור כחודש המיגרנות נעלמו כמעט לגמרי וזה המצב ככה כבר כשנה.
    אני כמובן מרוצה מכך שהמיגרנות נעלמו, אבל מבחינת הדמומים הכבדים לא מצאתי פתרון, כי כשהייתי לוקחת את הגלולות רופאת הנשים אמרה לי לקחת כמה חפיסות ברצף, על מנת לאבד כמה שפחות דם.
    רציתי בבקשה לברר: האם ישנן גלולות שלא גורמות למיגרנות?
    המטרה היא לא מניעת הריון, אלא לקיחה רציפה של כמה חפיסות על מנת לקבל מחזור לעיתים יותר רחוקות.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות שלא עושות מגרנות

הוספת תגובה

• גלולות ומיגרנות

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/11/2016

יש גלולות עם מינונים הורמונליים יותר נמוכים ויש גלולות שמכילות פרוגסטרון בלבד. יש היום התקן תוך רחמי שניתן לנשים לא ילדו והוא מכיל פרוגסטרון בלבד ומקטין דימומים משמעותית
    התיעצי עם רופא הנשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו