ווסת פעם ב-3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווסת פעם ב-3 חודשים
    עינבר
    25/11/2016

שלום, אני בת 24, והתחלתי לקחת גלולות בגיל 17 בעקבות בעיות בסדירות המחזור החודשי ותסמינים חריפים (הפרעות בפעילות בלוטת התריס). היום אני ממשיכה ליטול גלולות בעיקר למניעת הריון ונוחות (חשוב לציין שאיני מעשנת). תחילה קיבלתי גלולות הנקראות yaz שלמיטב הבנתי היו במינון הורמונלי נמוך ביותר. כעבור כשנה התחלתי לדמם במהלך כל החודש כחודשיים וכשחזרתי לגליקולוג הוא נתן לי מרשם לגלולות yasmin, אותם אני נוטלת עד היום, במינון הורמונלי גבוה. אני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות במשך 3 חודשים כדי להקטין את תדירות הוסת שלי (נוחות), מקריאה באינטרנט הבנתי שזו המלצת ה-FDA נכון להיום. אבל נאמר לי שהגלולות המותאמות לכך מגיעות במינון הורמונלי נמוך, שכבר הוכח שלא מתאים לי. האם אני יכולה לקחת 3 חפיסות יסמין ברציפות באופן קבוע (המלצת הרופאת משפחה שלי, מחפשה מקור מוסמך יותר לנושאים אלה), או שזה עשוי ליצור בעיה כלשהי? אציין שהבדיקות הדם שלי תקינות, כולל תפקודי כבד.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ווסת פעם ב-3 חודשים

הוספת תגובה

• גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/11/2016

אין בעיה לצרף יסמין ל3 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו