מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשתן חוזרת ונשניתחן05/12/2016
היי ,
אני נמצאת בחו״ל (קנדה) כבר תקופה ארוכה ובחודשיים האחרונים אני סובלת מדלקות בשתן חוזרות ונישנות.
כעת זו הפעם הרביעית שאני סובלת מדלקת אחרי שלוש פעמים שלקחתי אנטיביוטיקה בשם microbid.
אני שותה כדורי חמוציות כל יום .
אני חייבת לציין שמעולם לא סבלתי בעבר מדלקת בשתן למעט פעם אחת למשך יומיים לכל היותר.
מסיבה כלשהי האנטיביוטיקה או משהו בגוף שלי לא מצליח להוריד ולחסל את החיידקים במערכת השתן או בגוף ולכן אני סובלת ללא הפסקה.
אני מקפידה על שתיית מים, מתן שתן לאחר משגל, ולא להתאפק כאשר אני מרגישה שאני צריכה ללכת לשירותים.
כל אלו לצערי הרב נראה כי לא עוזרים, והגוף שלי לא מחסל את החיידקים .
אני סובלת. אני לא מצליחה לנהל יום ולילה נורמליים כבר תקופה לצערי, הכאב משתלט עליי שלא נשבר על העובדה שהמוח ובדימויו מפליגים לעוד מחוזות של חרדות ממשהו גדול יותר.
האם ייתכן? האם זה אפשרי?
מה עליי לעשות?
אשמח אם תענו לי בהקדם .
חן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרות בשתן
ד``ר ליאורה אברמוב06/12/2016א. האם לקחו לך תרבית שתן בזמן התקף והאנטיביוטיקה מותאמת לחיידק?
אם הדלקות קורות אחרי יחסי מין כדאי לקחת אנטיביוטיקה מונעת סביב קיום יחסי מין בכל פעם לפחות למשך 3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד״ר אברמוב
חן12/12/2016כן , לקחו ממני בדיקת שתן בזמן התקף פעמיים.
בפעם הראשונה ובפעם השלישית .
האם ניתן ליצור עמך קשר במייל פרטי או במספר טלפון כדי שאוכל להבין טוב יותר את הייעוץ שלך?
זו פעם ראשונה שאני מתמודדת עם הבעיה הזו ולכן איני בקיאה מספיק בפרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות חוזרות בשתן
ד``ר ליאורה אברמוב13/12/2016בקשי הפניה לרופא אורולוג או שרופא מטפל יתחיל לך אנטיביוטיקה מקרודנטין 100 מג ליום כל פעם שאת מקיימת יחסי מין סביב זמן יחסי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?