גירודים בלתי פוסקים בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים בלתי פוסקים בנרתיק
    שרית
    07/12/2016

החל ממאי 2015 אני סובלת בגירודים בלתי פוסקים בנרתיק שהלכו והתעצמו מזה מס' חודשים גם חיצונית וגם פנימית. בבדיקה ראשונית ע"י רופאת הנשים שלי נתגלתה צמיחה של אוריופלזמה ו"קנדידה גלברטה" שבעקבותיה קיבלתי טיפול ע"י דוקסילין, פלוקנול, ספורנוקס וחומצה בורית. זה שיפר את המצב באופן חלקי ורופאת הנשים הפנתה אותי לבדיקה ע"י זיהומולוג אך להערכתו הנושא לא בטיפולו ואין הוא יכול לסייע בדבר. הופניתי שוב לרופאת נשים שהמליצה על טיפול בטבליות של פרוביוטיקה. הגירודים לא פסקו והיו בלתי נסבלים, בקושי יכולתי ללכת, לעבוד ובטח שלא לקיים יחסי מין. מתוך ייאוש, ניגשתי לבית חולים בילינסון ורופא נשים שפגשתי נתן לי טיפול נוסף בקנדידה: בוריק אסיד, ספורנוקס, בדיקת וולווסקופיה. הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין, אחרי הטיפול הרגשתי הקלה אך אחרי כמה שבועות שוב חזור הגירודים, בדצמבר 2015 פניתי לרופאה אחרת בבילינסון לחוות דעת נוספת,לטענתה, נשארו אז שרידים ממש מעטים מהקנדידה ולא ממש הבינה לפשר הגירודים הנוראיים שסבלתי לטענתי. על אף זאת, קיבלתי שוב את הבוריק אסיד (borid acid) במינון קצת שונה ויותר רחב, ומשחה בשם oint eumovate. שוב הרגשתי הקלה אך שוב לאחר זמן מה חזרו הגירודים כאילו לא נעלמו.. חזרתי לרופאת הנשים שלי ושוב קיבלתי טיפול דומה לאילו שמוזכרים לעיל.. שוב פניתי בחודשים האחרונים לרופא אחר, לקבל חוות דעת נוספת, אך לצערי ללא הצלחה.
    ושוב הקלה וחזרה של גירודים חוזרים ונשנים, אי נוחות מוחלטת וסבל נוראי עד היום. אני אובדת עצות מה לעשות ולמי כבר לפנות. נראה על פניו שלא באמת מצליחים לעזור לי לטווח ארוך ואני ממש מבקשת עזרה דחופה. מעניין אותי גם מאוד לדעת האם יתכן שהגירודים עדיין קשורים לקנדידה או שמא במהלך הזמן צצה בעיה אחרית.
    אודה מאוד להתייחסות מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרד

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/12/2016

האם עשו לך משטח נרתיקי חוזר לברר שהגלברטה נעלמה?
    אם התרבית תהיה שלילית הגרודים לא נובעים מזהום ויש לטפל בזה בהתאם
    יש טיפולים מקומיים במשחות שיעילות מאוד נגד גרודים ללא סיבה זהומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו