מחזור מאוד ארוך בנטילת גלולות יאז פלוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מאוד ארוך בנטילת גלולות יאז פלוס
    אנונימית
    16/12/2016

לפני קצת יותר מחודש בסוף החבילה, לקחתי את הגלולה הלבנה הראשונה ביום ראשון ומטעמי נוחות החלטתי להתחיל חבילה חדשה ביום למחרת (יום שני) כדי להקדים את המחזור. לאחר בערך יומיים קיבלתי את המחזור. מאז אני עדיין במחזור ועבר חודש.
    אני לא יודעת אם זה קשור אבל באותה חבילה שאותה התחלתי ביום שני, שכחתי לקחת את גלולות 19(יום שישי) ו-20(יום שבת) ולקחתי אותן ביום ראשון ביחד עם גלולה מספר 21. לפי ההוראות בעלון המצורף לחבילה, צריך להמשיך לקחת את הגלולות עד לסוף השבוע (במקרה שלי יום ראשון) ולאחר מכן להתחיל חבילה חדשה אז התחלתי חבילה חדשה ביום שני ודילגתי על שבוע 4.
    כרגע אני בגלולה 4 של החבילה שהתחלתי ועדיין יש לי דימומים שלא מפסיקים כמו מחזור. אני כבר חודש ושבוע במצב הזה, מה אני צריכה לעשות??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום ויאז

ד``ר מיכאל פרידמן
    16/12/2016

אני כבר חודש ושבוע במצב הזה, מה אני צריכה לעשות??

=== לפי דעתי יש לשקול להחליף סוג הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות

אנונימית
    16/12/2016

אשמח אם תכתוב מאיזה סיבה/ סיבות אתה חושב שיש צורך להחליף את הגלולות.
    ומבחינת הגנה, אני מוגנת כרגיל או שצריך להשתמש באמצעי מניעה נוסף? לכמה זמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו